Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

S-au lansat magazinele pentru cumparaturi rapide pandamart (foodpanda.ro)

Compania foodpanda anunta, intr-un comunicat de presa, lansarea pandamart, un concept de magazine proprii de la care poti comanda direct din platforma, cu livrare in maximum 30 de minute de la plasarea comenzii in aplicatie. Primele doua locatii pandamart functioneaza in Bucuresti si Cluj-Napoca. In primul trimestru al anului, compania va deschide doua locatii noi in aceste doua orase, iar pana la final de an vizeaza extinderea retelei si in Oradea, Targu Mures, Pitesti, Ploiesti si Iasi.

Romania devine astfel a 24-a tara la nivel mondial si a doua tara din Europa in care grupul Delivery Hero (din care face parte foodpanda) lanseaza conceptul pandamart. La nivel global, reteaua pandamart numara in prezent peste 340 de magazine.

Produsele puse la dispozitie prin pandamart vin in completarea ofertei marilor lanturi comerciale listate pe platforma si se axeaza pe nevoile imediate ale clientilor. Printre categoriile listate in oferta pandamart se numara: lactate si oua, mezeluri si carne, produse congelate, bacanie, produse pentru mic dejun, dulciuri si gustari, apa, sucuri si bauturi, paine si produse de panificatie, cosmetica si ingrijire personala, produse de curatenie, produse destinate mamei si copilului sau produse pentru animalele de companie. Utilizatorii pot accesa oferta pandamart din sectiunea Shops/Magazine a platformei, avand in prezent la dispozitie aproximativ 1.500 de produse pentru comanda; compania adauga noi produse in stoc in fiecare saptamana.

„Suntem bucurosi sa anuntam lansarea magazinelor proprii pandamart pe piata din Romania, fiind un concept prin care urmarim sa oferim o experienta de cumparare eficienta, la preturi competitive. Principalul avantaj de care vor beneficia utilizatorii care comanda de la pandamart este timpul ultra-rapid de livrare, lucru posibil prin operarea stocurilor in regim propriu si al flotei noastre de livratori bine dezvoltata. Astfel, venim cu un serviciu complementar ofertei marilor lanturi comerciale deja listate pe platforma si ne concentram pe livrarea produselor de care clientii nostri au nevoie imediata, intr-un timp foarte scurt”, a declarat Andreea Petrisor (Managing Director foodpanda Romania).

In prezent, valoarea minima a unei comenzi este de 29,99 lei, iar livrarea este gratuita pana pe 14 februarie. Ulterior, taxa de livrare va porni de la 5 lei si se va modifica in functie de zona de livrare sau de campaniile in derulare. Intervalul orar in care utilizatorii pot plasa comenzi de la pandamart este cuprins intre orele 10:00-22:00.

Leave a reply