Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Nu ai cont inca? Creează un cont nou pentru a avea acces in toate sectiunile ECOMpedia.ro.

Walmart elimina cozile din magazine, cu aplicatia Scan and Go

walmart_scan_go

Walmart – cel mai mare retailer fizic din lume – promoveaza cumparaturile alimentare online prin magazine de tip „Pickup and Fuel”/„Ridici si faci plinul”, despre care ecompedia.ro scria recent, si a relansat recent o aplicatie menita sa usureze cumparaturile in magazinele fizice, apeland tot la online: Scan and Go.

Techtimes.com noteaza ca retailerul isi doreste sa elimine statul la coada in magazinele traditionale, asteptand un casier disponibil, prin intermediul app-ului din 2012, care a reaparut in noua varianta pe Google Play Store, pe 9 ianuarie.

Eficientizarea cumparaturilor se va face astfel: aplicatia are un sistem de auto-scanare a produselor pe care clientul le doreste; o deschizi in magazin, le scanezi sau introduci codul manual (la nevoie), le pui in cosul de cumparaturi si le platesti online, aratand la iesire chitanta de pe smartphone; in plus, app-ul iti arata, pe masura ce adaugi produse, la cat a ajuns suma de plata, pentru a te asigura ca nu iti depasesti bugetul prestabilit.

Deocamdata, Scan and Go este disponibila clientilor dintr-un singur magazin Walmart, din SUA: unul din Rogers, Arkansas.

Leave a reply