Inregistreaza-te

Conectare

Parola pierduta

Ti-ai uitat parola? Introdu adresa de email asociata contului si vei primi instructiuni pentru recuperarea parolei.

Adauga intrebare

Ne pare rau dar nu ai permisiunea sa adaugi intrebari.
Trebuie sa te conectezi pentru a adauga o intrebare.

Conectare

Inregistreaza-te

Pentru a avea acces in toate sectiunile site-ului este nevoie sa ai cont.

Walmart elimina cozile din magazine, cu aplicatia Scan and Go

walmart_scan_go

Walmart – cel mai mare retailer fizic din lume – promoveaza cumparaturile alimentare online prin magazine de tip „Pickup and Fuel”/„Ridici si faci plinul”, despre care ecompedia.ro scria recent, si a relansat recent o aplicatie menita sa usureze cumparaturile in magazinele fizice, apeland tot la online: Scan and Go.

Techtimes.com noteaza ca retailerul isi doreste sa elimine statul la coada in magazinele traditionale, asteptand un casier disponibil, prin intermediul app-ului din 2012, care a reaparut in noua varianta pe Google Play Store, pe 9 ianuarie.

Eficientizarea cumparaturilor se va face astfel: aplicatia are un sistem de auto-scanare a produselor pe care clientul le doreste; o deschizi in magazin, le scanezi sau introduci codul manual (la nevoie), le pui in cosul de cumparaturi si le platesti online, aratand la iesire chitanta de pe smartphone; in plus, app-ul iti arata, pe masura ce adaugi produse, la cat a ajuns suma de plata, pentru a te asigura ca nu iti depasesti bugetul prestabilit.

Deocamdata, Scan and Go este disponibila clientilor dintr-un singur magazin Walmart, din SUA: unul din Rogers, Arkansas.

Raspunde la aceasta intrebare