Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Vrei magazin online la cheie? Din aprilie, te ajuta Blugento Express!

Sandu Babasan

Compania clujeana Blugento, specializata in furnizarea de solutii e-commerce bazate pe platforma Magento, va lansa in luna aprilie Blugento Express, un serviciu care ofera comerciantilor o varietate de magazine online gata de lansare, complet echipate, foarte flexibile, adaptabile in functie de buget, business si preferintele clientilor. Oricine isi doreste prezenta online poate avea propriul shop, perfect adaptat business-ului, intr-o singura zi, transmite compania, intr-un comunicat de presa.

Ce ofera Blugento Express:

  • magazinele online la cheie vor costa intre 190 si 790 €, in functie de tipul de design (daca este un proiect cu design unic sau cu design personalizabil) si de complexitatea lui; in amblele optiuni este inclus in pret si un pachet de personalizare al design-ului, care cuprinde modificari grafice pentru ca magazinul sa se adapteze brandului (personalizare cu logo, bannere, paleta de culori)
  • pot fi configurate in 24 de ore de la primirea informatiilor despre proiect
  • sunt optimizate pentru toate tipurile de dispozitive (laptop, tableta, smartphone)
  • servicii atasate (configurarea tehnica a magazinului, adaptarea design-ului la brandul propriu, setarea domeniului propriu, suport tehnic, integrarea cu peste 100 de solutii de plata, curierat, marketing si alte servicii care ofera avantaje competitive si un start mai bun in retailul online)
  • pana la finalul anului, Blugento estimeaza ca va vinde peste 150 de magazine online
  • comerciantii vor putea alege din 8 categorii de shop-uri online: Fashion & Accesorii, Electronice & Electrocasnice, Cosmetice & Ingrijire Personala, Home & Deco, Auto & Moto, Horeca, Copii & Bebe, Jucarii, Hobby & Handmade

„Ideea acestei platforme, cu magazine online gata de lansare, a pornit de la nevoia de simplitate a comerciantilor si in urma cererilor tot mai numeroase ale  antreprenorilor care isi doresc sa fie prezenti in online cat mai rapid si sa aiba din start un shop perfect functional. Accesand aceasta platforma, comerciantii isi vor putea alege rapid si simplu magazinul online potrivit pentru business-ul lor si vor beneficia de servicii atasate”, explica Sandu Babasan (foto, CEO Blugento). „La nivel national, estimam infiintarea anul acesta a aproximativ 400 de magazine online pe baza de abonament. De asemenea, circa 200 de magazine online deja existente pe piata vor migra de la platformele clasice pe care le folosesc, catre cele pe baza de abonament, mai flexibile si usor de adaptat cerintelor comerciantilor”, mai spune acesta.

Shop-urile online disponibile in Blugento Express vor putea fi achizitionate impreuna cu unul dintre pachetele de abonament: Boutique (59 €/luna), Start (99 €/luna, recomandat business-urilor cu o oferta mai mare de produse) si Grow (199 €/luna, recomandat pentru afacerile dezvoltate, cu volume mari).

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply