Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Video si plati contactless? Spunem „Da” smartphone-ului!

202077

Fata de al treilea semestru din 2014, cand lumea utiliza preponderent tabletele pentru a vedea filmulete online, in 2015 atentia utilizatorilor s-a orientat spre ecranele mai mici, ale smartphone-urilor, scrie emarketer.com. Cu 33% mai multe video-uri au fost urmarite in cele 3 luni ale toamnei 2015, fata de aceeasi perioada a anului anterior, conform Adobe Digital Index. Informatii separate spun ca – daca in septembrie 2013 – doar 7% dintre vizualizarile filmuletelor online erau facute pe telefoane mobile, in septembrie 2015 cifra a atins 39%.

Atitudinea vizavi de platile mobile s-a schimbat si ea: tot mai multi cumparatori cred ca brand-urile ar trebui sa le permita sa plateasca produsul in magazine, folosindu-si smartphone-ul (si aplicatii ca Apple Pay, Android Pay ori Samsung Pay), scrie tot emarketer.com. Un studiu din decembrie 2015 (realizat de Retale) a aflat ca 63% dintre acestia isi doresc plata mobila la casa (fata de 57% in 2014). Iar thepaypers.com scrie ca, in 2018, se estimeaza ca 50% dintre consumatorii din pietele mature vor folosi smartphone-ul sau tehnologia purtabila (a.k.a. „wearables”) pentru a face plati.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply