Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Vegis.ro: afaceri de 3,2 milioane € (+20% YoY), in 2019

Magazinul online de produse bio si naturiste Vegis.ro anunta – intr-un comunicat de presa – ca a facut afaceri de 3,2 milioane € in 2019, cu 20% mai mult fata de anul precedent. Dinamica pozitiva a fost determinata de cresterea portofoliului de produse si de preocuparea in crestere a romanilor pentru stilul de viata cat mai natural. Cateva cifre interesante din comunicatul amintit:

  • media nationala a comenzii este 150 de lei
  • top 5 orase cu cele mai multe comenzi – Bucuresti (30% din totalul comenzilor din 2019), Timisoara, Constanta, Iasi si Cluj-Napoca
  • campania de Black Friday a adus o crestere de 30% in cifrele de la final de an, fata de perioada similara din 2018
  • magazinul online a inregistrat o crestere de 30% pe zona cosmeticelor naturale

„Spre deosebire de anii trecuti, am avut o evolutie constanta in vanzari pe intreg parcursul anului, fara fluctuatiile obisnuite in lunile de vara, cu o recurenta ridicata a clientilor, ceea ce ne confirma faptul ca romanii isi doresc sa traiasca mai sanatos. Piata de produse bio si naturiste din Romania este intr-o continua crestere, iar cumparatorii sunt din ce in ce mai informati. Daca, pe segmentul alimentelor, acest trend s-a format acum cativa ani si continua sa creasca natural, pe partea de cosmetice in ultimul an s-a inregistrat o crestere semificativa a interesului, romanii incercand sa combata astfel efectele tot mai mari ale poluarii. De aceea am investit in diversificarea portofoliului de produse si in oferirea de informatii relevante pentru fiecare produs in parte. Indeplinirea obiectivului de crestere pentru 2019 ne incurajeaza ca in 2020 sa urmarim consolidarea cifrei de afaceri si o evolutie organica, direct proportionala cu piata”, transmite Mihai Bucuroiu (foto, Director de Dezvoltare Vegis.ro).

Pentru 2020, Vegis.ro isi propune consolidarea business-ului si urmareste extinderea prin parteneri la nivel regional. In ceea ce priveste segmentul B2C, adaptarea portofoliului de produse in functie de tendintele pietii, eficientizarea comenzilor si livrarea acestora intr-un timp cat mai scurt reprezinta o prioritate constanta.

Leave a reply