Vanzare produse online

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Vreau sa infiintez un magazin online de jucarii, mai precis de jocuri lego, dar nu stiu cum as putea inregistra in contabilitate urmatorul exemplu:

Cumpar de la un distribuitor un set lego de exemplu la pretul de 300 ron, eu vreau sa desfac acel set si sa revand piesele din interior. Un set cu un pret de achizitie de 300 ron poate avea sa zicem si 1.000 de piese, piese care la revanzare vor avea preturi diferite intre 0.20 bani -4 lei bucata. Cand voi trage linie cu siguranta voi avea ceva profit.

Setul achizitionat il inregistrez fara probleme in contabilitate generandui un cod intern, apoi la revanzare emiteam o factura pt. el cu acest cod intern si gata, dar nu stiu cum sa procedez daca vreau sa vand separat piesele din el, trebuie sa fac o nota de inventar pentru fiecare set in parte si cate piese contine? (firma va fi nepaltitoare de tva)

Deschis 0
Chestiuni legale Contabilitate & Gestiune Contractele cu furnizorii Organizare magazin online Mihai Ionescu 6 ani 2 raspuns 1113 vizualizari 0

Răspunsuri ( 2 )

  1. Buna ziua,
    Avem si noi cateva produse pe care le luam intregi dupa care le vindem pe bucati. Noi ne incarcam cu codul produsului ca lot si in spate avem componentele. De exemplu, pentru un set lego, lotul va fi compus din piesele respective.

  2. In caz ca aveti nevoie de ajutor in ce priveste site-ul (dezvoltare, audit, optimizare, mentenanta), trimiteti un mesaj pe https://www.beopen.ro. Suntem specializati pe ecommerce.

Lasă un răspuns

Browse