Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Uber a cumparat Drizly (platforma de livrare a bauturilor alcoolice)

Uber a cumparat platforma de livrare a bauturilor alcoolice Drizly, in schimbul sumei de 1,1 miliarde $ (cash si actiuni), extinzadu-si astfel serviciile oferite, citim pe site-ul thehill.com. Achizitia se va incheia in prima jumatate a anului 2021 si vine la scurt timp dupa ce Uber a cumparat – cu 2,65 miliarde $ – platforma de livrare Postmates.

Dupa incheierea tranzactiei, Drizly va fi integrata in Uber Eats, platforma prin care Uber livreaza mancare gatita, comandata online. In paralel, va functiona in continuare si aplicatia Drizly. Serviciul de livrare de alcool on-demand a fost lansat in anul 2012, in orasul american Boston, iar de atunci s-a dezvoltat si a ajuns sa faca livrari in zeci de state americane si in Alberta (Canada).

„Odata cu integrarea Drizly in familia Uber, putem accelera aceasta traiectorie expunand serviciul Drizly publicului Uber si extinzandu-i, in urmatorii ani, prezenta geografica, prin integrarea in amprenta noastra globala”, a transmis Dara Khosrowshahi (CEO Uber). „Echipa Drizly este extrem de mandra astazi, cand recunoastem ce am reusit sa facem pana acum si admitem cu modestie ca mai raman multe de facut, pentru a ne indeplini viziunea. Avand in vedere aceste aspecte, suntem incantati sa ne alaturam echipei de top a celor de la Uber, a caror platforma va ajuta Drizly sa-si indeplineasca misiunea de a fi acolo unde conteaza – aproape de momentele importante de viata si de oamenii care le creeaza”, a completat Cory Rellas (Co-fondator si CEO Drizly).

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply