Traffic source comparatoare, site sau adwords?

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Cum pot vedea traficul de pe adwords-ul comparatoarelor gen shopmania, compari, price, etc?
Traseu: Adwords Shopmania-> Shopmania Site-> Situl meu.

Deschis 0
Analiza campaniilor Web analytics basics George Draghici 10 ani 2 raspuns 1018 vizualizari 0

Răspunsuri ( 2 )

  1. Raspunsul pe scurt este ca primul traseu, de la Adwords Shopmania este trackuit pe analyticsul de la Shopmania, unde nu are nimeni acces decat proprietarul acelui business, iar traseul al doilea, de la shopmania la tine pe site va fi trackuit la tine in analytics, deci vei avea acces si vei vedea ca iti vin vizitatori din site-ul shopmania, fara insa sa stii din ce sursa sunt ei pentru shopmania.
    Daca la un moment dat un furnizor de comparatii de preturi va decide sa faca share la niste cookies de analytics, desi eu nu cred, atunci poate vei afla si care a fost sursa dinaintea site-ului shopmania..

    Acum insa te intreb eu, de ce ai vrea sa afli sursa traficului pentru shopmania? Cu ce te-ar ajuta pe tine? Vei converti mai bine daca vei stii acest lucru?

    Nu spun ca nu ar fi un insight in plus, dar in acest moment nu-i gasesc o utilitate care sa merite efortul unei implementari mai speciale (cross-domain analytics, asta daca sigur e de acord shopmania).

    LT.

  2. corect, vreau doar sa-mi dau seama daca ei au o scadere pe adwords, pentru ca eu am inregistrat o scadere din partea cmparatoarelor

Lasă un răspuns

Browse