Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Tarile de Jos: cererea pentru comenzi online livrate in aceeasi zi a crescut cu 69%, in 2021

In 2021, olandezii au cumparat mai mult online, ca volum, dar au si vrut sa primeasca si mai rapid pachetele comandate, noteaza ecommercenews.eu (citand un raport marca Sendcloud). Mai exact, anul trecut, cererea pentru comenzi online livrate in aceeasi zi a crescut cu 69%, in Tarile de Jos, iar acest serviciu premium este din ce in ce mai intalnit.

Diverse servicii de curierat olandeze (ca Trunkrs sau Instabox) ofera acest tip de livrare, iar majoritatea consumatorilor (58%) se asteapta sa-si primeasca pachetul in aceeasi zi, daca plaseaza comanda inainte de ora 12:00. „Consumatorii incep sa aiba din ce in ce mai multe pretentii apropo de livrarea coletelor si vor sa decida singuri unde, cand si cum le este livrat un colet. Ne asteptam ca cererea pentru optiunile de livrare in aceeasi zi si livrare prietenoasa cu mediul sa creasca si mai mult, in 2022. Prin urmare este extraordinar ca magazinele online raspund acestei cereri de livrare flexibile, oferind mai multe optiuni”, explica Rob van den Heuvel (CEO si Cofondator Sendcloud).

Anul trecut, compania logistica olandeza PostNL a livrat un numar record de colete (384 de milioane), mai noteaza raportul amintit. Si, in ciuda presiunii puse pe umerii curierilor, 83% dintre acestea au ajuns a doua zi. Chiar si in decembrie, cea mai ocupata luna din an din perspectiva livrarilor online, 81% dintre colete au ajuns in 24 de ore. In medie, timpul de livrare a fost de 1,3 zile.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply