Targetari identice la doua campanii Facebook?

Intrebare

Buna ziua,

Am nevoie de sfaturile voastre. Eu reprezint o companie de produse cosmetice, iar in momentul de fata am in derulare patru campanii pe facebook /conversie si voiam sa va intreb daca folosesc aceeasi audienta la doua dintre ele, exista posibilitatea ca cele doua campanii sa devina competitoare la costul/conversie ?

Mentionez faptul ca am incercat sa creez audiente de remarketing cu adresele de e-mail din site, look alike, una mai broad cu targetare pe interese, dar acum mi se solicita mai multe campanii si nu voi avea cum sa mai evit folosirea aceleiasi audiente, asadar ce ma sfatuiti sa fac? Este ok sa las mai multe campanii cu aceasi audienta?

Va multumesc tare mult pentru ajutor, astept cu interes raspunsurile voastre.

Topic deschis 0
Analiza campaniilor Campanii in Social Media PPC & Adwords Ana 2 ani 2 raspunsuri 289 vizualizari Junior 0

Raspunsuri ( 2 )

  1. Utilizand aceleasi audiente in doua campanii cu aceleasi set up, iti cresti costurile artificial. Din punctul meu de vedere nu ar trebuii sa procedezi astfel

  2. Nu se aplica acea canibalizare ca in cazul Google si nu iti vei creste costurile artificial, ci doar iti va incetini livrarea pentru campaniile (targetate pe aceeasi audienta) cu Relevance Score mai mic.

    Vei gasi asta in Facebook Help Center.

    Imi pare rau ca nu-ti pot da linkul, n-am reusit sa-l gasesc acum.

Raspunde la aceasta intrebare

Trebuie sa te conectezi pentru a putea raspunde.