Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

SUA: Temu are mai multi clienti recurenti ca eBay (sondaj)

Gigantul fast-fashion Temu are acum mai multi clienti recurenti ca eBay, in Statele Unite, a descoperit un sondaj marca Omnisend. La mai putin de 2 ani de la lansarea in SUA, Temu a reusit sa depaseasca pionierul e-commerce care exista pe piata de aproape 30 de ani!

Sondajul a fost realizat in luna aprilie, pe un esantion de 4.000 de consumatori din Statele Unite, Marea Britanie, Australia si Canada. Si a descoperit ca 34% dintre respondenti dau o comanda pe Temu cel putin o data pe luna. Prin comparatie, pe eBay fac asta doar 29% dintre americani. Amazon ramane in continuare liderul, la capitolul clienti recurenti: peste 3 din 4 respondenti comanda o data/luna de aici. Cu toate acestea, la nivel mondial, aproape 1 din 5 cumparatori cred ca Temu este principalul competitor al Amazon.

La nivel global, consumatorii au mai multa incredere in gigantul e-commerce fondat de Jeff Bezos decat in Temu, dar tot aleg cea din urma platforma pentru achizitii frecevente, datorita preturilor mici (53%), usurintei utilizarii aplicatiei (31%) si reducerilor speciale (29%). Sondajul a mai descoperit ca femeile fac mai des achizitii de pe platformele asiatice ca Shein, Temu, AliExpress si TikTok Shop, ca 62% dintre clientii Shein din Marea Britanie au cumparat imbracaminte de pe platforma (chiar daca doar 4% dintre ei au incredere in ea) si ca 1 din 7 australieni face achizitii de pe marketplace-urile chinezesti cel putin o data/saptamana!

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply