Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Nu ai cont inca? Creează un cont nou pentru a avea acces in toate sectiunile ECOMpedia.ro.

SUA: Generatia Y sta pe smartphone in timp ce se uita la TV

231279

Emarketer.com estimeaza ca, in 2018, 185,8 milioane de adulti americani vor intra pe Internet de pe desktop/laptop/smartphone/tableta in timp ce se uita deja la televizor, cu 4,5% YoY. Atentia publicului este din ce in ce mai divizata intre diverse dispozitive, pe care cauta (conform PwC) informatii legate de un actor/sportiv sau discuta cu prietenii/intra pe social media.

234384

Majoritatea celor care stau pe telefoanele mobile in timp ce se uita la TV sunt tinerii de 20 – 36 de ani, confom unui studiu marca YuMe si Nielsen (realizat recent): 68%. Acelasi procent de tineri sta si pe laptop/desktop in paralel. Comparativ, doar 52% dintre membrii Generatiei X (37 – 51 de ani) si doar 39% dintre persoanele de peste 52 de ani folosesc smartphone-ul ca ecran secundar. Aceste generatii prefera calculatoarele sau laptop-urile. Tableta, in schimb, este cel mai putin popular astfel de dispozitiv secundar, cu o medie de 25%.

eMarketer estimeaza ca smartphone-urile vor fi din ce in ce mai folosite in paralel cu televizoarele, iar in 2018 numarul adultilor americani care vor face asta va atinge 176,1 milioane de persoane (fata de doar 110 milioane care vor intra online de pe desktop/laptop).

Leave a reply