Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

SUA: Amazon permite plata cu cash, prin PayCode si Western Union

PayCode a devenit una dintre metodele de plata acceptate de Amazon in SUA, pentru plata comenzilor online, in locul casrdurilor de debit/credit, informeaza cnet.com. PayCode va functiona in parteneriat cu Western Union, in cadrul Amazon Cash – care a fost lansat acum 2 ani si care presupune incarcarea unor sume de bani in contul Amazon propriu, la magazine ca CVS si Sheetz. Acum, serviciul PayCode se alatura sistemului, permitand clientilor gigantului online cu sediul la Seattle sa selecteze la checkout plata prin PayCode, apoi sa plateasca suma de bani la un sediu Western Union. Livrarea coletului se va face doar dupa efectuarea platii.

Prin lansarea PayCode, Amazon incearca sa isi mareasca numarul de clienti (deschizandu-si portile si persoanelor care nu au un card sau un cont bancar – tineri sau persoane cu venituri mici) si sa incinga competitia cu Walmart (care se adreseaza in multe cazuri cumpratorilor din patura sociala inferioara). PayCode era disponibil pana acum clientilor Amazon din 19 alte tari. In urmatoarele saptamani, compania va implementa serviciul in 15.000 de locatii Western Union din Statele Unite, ajungand la 100.000 de locatii in care este accesibil serviciul Amazon Cash.

Leave a reply