Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Nu ai cont inca? Creează un cont nou pentru a avea acces in toate sectiunile ECOMpedia.ro.

SUA: Amazon a lansat optiunea „cumperi acum, platesti mai tarziu”

De la finalul lunii august, un parteneriat intre Amazon si Affirm va permite – in premiera – clientilor americani ai gigantului online sa foloseasca o noua metoda de plata: „cumperi acum, platesti mai tarziu” („buy now, pay later”/BNPL), informeaza cnbc.com. Noua optiune de checkout va fi disponibila doar anumitor clienti Amazon din State, urmand a fi extinsa mai mult, in urmatoarele luni.

Parteneriatul ofera clientilor Amazon imprumuturi instant, pe care acestia le vor plati ulterior, in rate. Momentan, doar achizitiile online de minimum 50 $ pot fi impartite in mai multe rate lunare. Anuntul legat de parteneriatul dintre Amazon si Affirm a determinat o crestere cu pana la 48% a pretului actiunilor celei din urma companii: astfel, valoarea de piata a acesteia a crescut cu peste 8 miliarde $. Affirm este una dintre cele mai cunoscute optiuni de plata in rate din State: colaboreaza cu peste 12.000 de comercianti, printre care Walmart si Peloton.

Plata in rate (pe sistemul „Cumperi acum, platesti mai tarziu”) este ceva comun in peisajul e-commerce autohton, dar gigantul online american nu a mai inclus-o pana acum printre optiunile de plata proprii. Affirm a transmis ca unele dintre rate vor avea dobanda, iar altele nu. „Prin acest partneriat cu Amazon, aducem milioanelor de persoane care fac cumparaturi pe Amazon.com, in SUA, transparenta, previzibilitatea si accesibilitatea oferite de Affirm. Odata cu alternativa Affirm la plata cu cardul de credit, (Amazon) ofera consumatorilor ce isi doresc: mai multe optiuni de plata si mai multa flexibilitate”, a transmis persei Eric Morse (Senior Vice President of Sales, Affirm).

Comentariu ( 1 )

  1. […] timpul pandemiei, mai ales in tarile vestice, stimulat si de ajutoarele acordate de stat. Recent, Amazon a lansat si el optiunea „cumperi acum, platesti mai tarziu”, in SUA. PayPal este lider in domeniul BNPL si o duce bine in timpul acestei pandemii: consumatorii […]

Leave a reply