Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

SUA: Amazon angajeaza 250.000 de persoane, inainte de sarbatori

Amazon a transmis ca va angaja 250.000 de persoane in depozitele proprii din SUA, pentru a se descurca cu numarul mare de comenzi primite inainte de sarbatorile de iarna, informeaza cnbc.com. Numarul este mult mai mare decat de obicei: anul trecut, Amazon angaja 150.000 de persoane, in acest scop.

Noii angajati vor fi full-time, part-time si sezonieri si vor castiga intre 17 si 28 $/ora. In plus, gigantul e-commerce va mari plata pe ora pentru angajatii din depozit si curieri: de la 19 $/ora, la 20,5 $/ora. Compania va oferi si bonusuri de angajare, de 1.000-3.000 $, in anumite locatii.  Amazon este al doilea cel mai mare angajator din Statele Unite, dupa Walmart, cu aproximativ 1,46 milioane de angajati la nivel global.

Amazon a marit treptat salariile de pornire medii ale angajatilor, in contextul protestelor acestora si a plangerilor legate de numarul mare de accidente la locul de munca. Angajatii din diverse locatii au facut eforturi sa isi creeze sindicate, iar povestile de groaza ale curierilor sunt deja celebre.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply