Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

SUA: 4 predictii pentru e-shopping, de Sarbatori

holiday-shopping-cart

Vine iarna si, odata cu ea, cumparaturile online vor creste. In SUA, practicalecommerce.com estimeaza ca procentul acestei cresteri va fi de 18%, la ele contribuind vremea, dispozitivele mobile si persoanele care isi fac singure cadouri. Iata, pe larg, care sunt cele 4 predictii despre e-commerce-ul de Sarbatori, din 2017:

  1. Vremea va avea un impact major asupra vanzarilor din retail. Meteorologii anunta zile reci in noiembrie – decembrie, in SUA, ceea ce inseamna ca magazinele fizice se vor goli, iar cele online se vor umple. Serviciul Weather Trends, care anunta prognoza meteo pentru retaileri si alte afaceri, anunta ca de Ziua Recunostintei (care pica, anul acesta, pe 23 noiembrie) ar putea fi mai frig cu 6 grade fata de anul trecut in NE SUA si mai frig cu aproape 20 de grade fata de anul trecut in zona central-nordica.
  1. 25% dintre vanzarile e-commerce vor fi pe dispozitive mobile. Majoriatea americanilor stau pe Internet pe smartphone/tableta si nu pe laptop/desktop, dar asta nu inseamna ca si cumpara neaparat de pe cele dintai. Asta pentru ca experienta de cumparare pe mobile nu este atat de extraordinara in cazul multor site-uri si lumea gaseste mai usor ce cauta pe un ecran mare. Retailerii mai mari, ca Amazon, au depasit acest hop si se vor bucura de cresteri ale vanzarilor in noiembrie si decembrie. Sursa estimeaza ca pe mobile se vor cumpara 25% din toate lucrurile vandute online, in SUA, de Sarbatori.
  1. Toti americanii isi vor face singuri cadouri. Anul trecut, 70% dintre cumparatori au spus ca si-au cumparat chiar ei ceva de Sarbatori, conform National Retail Federation. Iar in 2017, companiile din retail sunt incurajate sa trimita mesaje de marketing in acest sens clientilor proprii, oferindu-le gift card-uri la cumparaturi si indemnandu-i sa se rasfete singuri.
  1. Vanzarile e-commerce vor creste cu 18%. Unele voci din industrie spun ca vanzarile online vor incetini ritmul de crestere la acest sfarsit de an, in SUA, dar sursa amintita crede ca experiente mobile imbunatatile in care au investit unii dintre comercianti si retailerii uriasi care incearca sa ia fata Amazonului (ca Walmart) vor duce cresterea din aceasta perioada spre 18%.

Leave a reply