Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

In 2017, 1,2 trilioane de imagini vor fi urcate online

www

Fotografiile si clipurile digitale au devenit parte a vietii de zi cu zi al oamenilor din intreaga lume, fie ca este vorba de pasiune, placere, arta sau o cariera in domeniu, scrie prwave.ro. Numarul de fotografii online din 2016, in intreaga lume, a fost de 1,1 trilioane, zilnic peste 300 milioane de imagini sunt incarcate pe Facebook si 95 de milioane ajung pe Instagram, iar 136.000 sunt postate pe cea mai populara retea sociala din lume in fiecare minut, adauga sursa, citand cifre marca InfoTrends. Anul acesta, se estimeaza ca numarul de imagini digitale va urca la 1,2 trilioane la nivel de mapamond. Cifrele s-au dublat in ultimii 4, iar cresterea anuala este de aproximativ 9%.

Din acest total de 1,2 trilioane de poze din 2017, majoritatea (85%) vor fi facute cu smartphone-ul, camerele digitale cea de eveniment (casatorie, botez, etc.). Tabletele au cea mai mica pondere cand vine vorba de gradul de folosire in vederea realizarii de fotografii. La nivel global, procentajele instrumentelor folosite pentru instantanee  sunt urmatoarele:

  • 2015 – 76,4% telefoane, 18,1% camere foto, 5,5% tablete
  • 2016 – 81,3% telefoane, 13,4% camere foto, 5,3% tablete
  • 2017 – 85% telefoane, 10,3% camere foto, 4,7% tablete

Leave a reply