Start-up in e-commerce, gasire distribuitori

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Buna seara! Sper sa ma puteti ajuta si v-as fi tare recunoscator daca m-ati lamuri in urmatoarea problema:

Cum pot gasi distribuitori (articole pentru copii si mamici) si ce conditii trebuie sa le impun pentru a face drop-shipping?

Ce probleme ar putea fi in acest sens?

Multumesc pentru intelegere!:D

Deschis 0
Contractele cu furnizorii Organizare magazin online Planul de afaceri Batrinu Valentin 9 ani 7 raspuns 4435 vizualizari 0

Răspunsuri ( 7 )

 1. Distribuitori gasesti cel mai usor daca te duci la expozitii de genul Baby Expo sau Baby Boom. Intotdeauna exista si optiunea de a cauta pe google [distribuitor + marca], dar in prealabil trebuie sa te duci la un magazin online specializat in comercializarea de articole pentru copii gen http://www.elfbebe.ro/producatori , unde gasesti bradurile.
  Legat de drop-shipping alegeti un curier si gandestete ce acte trebuie sa faci pentru el, intreabai pe cei de la depozit daca trebuie sa chemi tu curierul la ei. Poate cel mai important este sa stabilesti un timp avantajos in care sa poti face plata la ei/distribuitori si conditiile de retur & garantia sunt importante.

 2. Le-am trimis mail + sunat si fac un an de acum fara nici un raspuns. Ei au renuntat la colaborarea online, spun asta pentru ca acum 2 ani colaboram cu ei, dar au decis sa aiba exclusivitate si online pe produsele lor.

 3. Gasesti o lista de distribuitori pentru inceput aici:
  http://www.babyexpo.ro/b/index.php?op=expozanti
  http://www.babyboomshow.ro/expozanti/lista-expozanti.html
  Asta daca nu doresti sa participi la expozitii:)

 4. Buna ziua,

  Si noi va putem oferi alimente bio pentru copii.
  Contact: office@biomania.ro.

  Va asteptam,

 5. Tin sa va multumesc tuturor pentru sfaturile utile si prompte am sa studiez cele mentionate de dvs.anterior,iar daca mai exista cineva care ma poate cu o idee sau cu o informatie as fi foarte incantat.Multumesc foarte mult!

  Sa aveti o saptamana de exceptie!

 6. Buna ziua dle Lucian Harhata,

  am trimis pe adresa dstra de contact din site un mail. Astept feed-back cu mare interes.

  Va multumesc

 7. Multumesc pentru interesul acordat!Voi studia oferta dvs.si sper sa facem o colaborare frumoasa pe viitor daca este echitabil pentru ambele parti!Multumesc!

Lasă un răspuns

Browse