Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Staples ofera, mai nou, livrare in aceeasi zi

Staples_store

Staples Inc. – compania americana care comercializeaza, online si in magazine fizice, produse de birotica si papetarie – ofera clientilor lor din Boston, Dallas si New York (persoane fizice si companii cu mai putin de 10 angajati) livrarea in aceeasi zi a comenzilor efectuate pe site-ul Staples.com pana la ora 15:00, anunta site-ul b2becommerceworld.com.

In aceste conditii, produsele le sunt livrate pana la ora 19:00 prin intermediul serviciului Staples Rush, care va fi extins in cadrul brand-ului, urmand si lansarea in alte orase americane (Chicago, Houston, San Francisco si Seattle): de la Staples.com, la Quill.com (site al companiei adresat companiilor mici si mijlocii, unde serviciul va fi lansat la inceputul lui 2017), la StaplesAdvantage.com (site adresat companiilor mari).

Staples Rush face parte din strategia anuntata luna trecuta de companie: Staples vrea sa vanda mai multe feluri de produse cat mai multor companii mici si mari, mai ales dupa ce a ratat – in luna mai – unificarea cu rivalul Office Depot.

Leave a reply