Inregistreaza-te

Conectare

Parola pierduta

Ti-ai uitat parola? Introdu adresa de email asociata contului si vei primi instructiuni pentru recuperarea parolei.

Adauga intrebare

Ne pare rau dar nu ai permisiunea sa adaugi intrebari.
Trebuie sa te conectezi pentru a adauga o intrebare.

Conectare

Inregistreaza-te

Pentru a avea acces in toate sectiunile site-ului este nevoie sa ai cont.

Comandati de la FlorideLux prin WhatsApp!

Marius Dosinescu_FDL

FlorideLux a introdus, in luna iunie, serviciul de comanda de produse (flori si cadouri) prin aplicatia de mesagerie WhatsApp pentru site-urile floridelux.ro, brazidecraciun.ro, coroane.ro, cosuridelux.ro, anunta compania intr-un comunicat de presa. FlorideLux este unul dintre cei mai mari retaileri de aranjamente florale si cadouri online si offline de pe piata locala, cu o experienta de peste 13 ani, care ofera livrare oriunde in Romania.

Reprezentantii florariei estimeaza ca aceasta optiune, care reduce semnificativ interactiunea clientilor pentru plasarea comenzilor, va genera o crestere a vanzarilor de 5%. „Mobilitatea face acum parte din viata noastra si a devenit un «must have» in strategia de dezvoltare a oricarui business. Prin introducerea comenzilor prin WhatsApp ne-am adaptat noului val – mCommerce – care are o evolutie fulminanta si o pondere tot mai mare in afacerile retailerilor online”, a explicat Marius Dosinescu (foto, CEO si fondator FlorideLux).

Publicul tinta pentru noul serviciu sunt persoanele cu venituri medii si mari, foarte active, care prefera smartphone-ul, care sunt interesati de usurinta si rapiditatea in utilizare si eficientizarea plasarii comenzilor. De luna viitoare, FlorideLux va introduce si alte servicii de plasare a comenzilor prin aplicatii de mesagerie, dar si prin apeluri gratuite direct din browser-ul web.

Raspunde la aceasta intrebare