Inregistreaza-te

Conectare

Parola pierduta

Ti-ai uitat parola? Introdu adresa de email asociata contului si vei primi instructiuni pentru recuperarea parolei.

Adauga intrebare

Trebuie sa te conectezi pentru a adauga o intrebare.

Conectare

Inregistreaza-te

Pentru a avea acces in toate sectiunile site-ului este nevoie sa ai cont.

Comandati de la FlorideLux prin WhatsApp!

Marius Dosinescu_FDL

FlorideLux a introdus, in luna iunie, serviciul de comanda de produse (flori si cadouri) prin aplicatia de mesagerie WhatsApp pentru site-urile floridelux.ro, brazidecraciun.ro, coroane.ro, cosuridelux.ro, anunta compania intr-un comunicat de presa. FlorideLux este unul dintre cei mai mari retaileri de aranjamente florale si cadouri online si offline de pe piata locala, cu o experienta de peste 13 ani, care ofera livrare oriunde in Romania.

Reprezentantii florariei estimeaza ca aceasta optiune, care reduce semnificativ interactiunea clientilor pentru plasarea comenzilor, va genera o crestere a vanzarilor de 5%. „Mobilitatea face acum parte din viata noastra si a devenit un «must have» in strategia de dezvoltare a oricarui business. Prin introducerea comenzilor prin WhatsApp ne-am adaptat noului val – mCommerce – care are o evolutie fulminanta si o pondere tot mai mare in afacerile retailerilor online”, a explicat Marius Dosinescu (foto, CEO si fondator FlorideLux).

Publicul tinta pentru noul serviciu sunt persoanele cu venituri medii si mari, foarte active, care prefera smartphone-ul, care sunt interesati de usurinta si rapiditatea in utilizare si eficientizarea plasarii comenzilor. De luna viitoare, FlorideLux va introduce si alte servicii de plasare a comenzilor prin aplicatii de mesagerie, dar si prin apeluri gratuite direct din browser-ul web.

Raspunde la aceasta intrebare