Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Speakeri internationali celebri vin la European Digital Commerce (4 mai, Bucuresti)

Evenimentul European Digital Commerce (EDC), hosted by VTEX si Amazon Web Services, este unul marcant pentru intreaga industrie de retail din regiune, reunind sute de specialisti, zeci de speakeri si ore intregi de continut premium. In 2023, EDC pregateste cea mai ambitioasa si cuprinzatoare editie de pana acum!

Pe 4 mai, Hotel Marriott (Bucuresti) va gazdui o zi intreaga de idei inovatoare, dezbateri captivante, prezentari hands-on, networking de calitate si un relaxant cocktail party. Participantii sunt asteptati fie la fata locului, fie online (de oriunde s-ar afla). Retailerii au acces gratuit la eveniment, in limita locurilor disponibile.

EDC va reuni speakeri cunoscuti, din India, Italia, Suedia, SUA si Romania. Continutul va fi conceput astfel incat sa fie cat mai util retailerilor, dar si intregului ecosistem de comert. Dezbaterile vor fi structurat in paneluri deschise, dar si prezentari gandite astfel incat sa aduca valoare adaugata participantilor.

Iata ce spun cativa dintre speakerii care vor fi prezenti la European Digital Commerce, pe 4 mai:

  • Catalin Bordei (Innobyte): „Piata locala de comert digital a devenit o voce puternica in Europa de Est. Cumparatorii sunt din ce in ce mai familiarizati cu achizitiile online, sunt mai exigenti si se contureaza noi comportamente de consum. De asemenea, asistam la o concurenta accentuata ca urmare a numarului crescut de magazine online lansate in ultimii ani. Daca luam in calcul si perturbarile create de pandemie si criza economica, retailerii intampina o serie de provocari nemaiintalnite pana acum. 2023 este anul in care magazinele online trebuie sa construiasca avand o strategie de ecommerce solida in spate. Despre aceste provocari, trenduri si solutii, pe care noi, la Innobyte, le abordam alaturi de partenerii nostri de la VTEX, vom vorbi in cadrul evenimentului European Digital Commerce.”
  • Cristi Movila (VTEX): „European Digital Commerce, gazduit de VTEX si Amazon Web Services, este unul dintre cele mai relevante evenimente de comert din industrie, avand cea mai mare pondere de retaileri din totalul participantilor. Pe o piata de ecommerce care se schimba atat de rapid, in care lipsa sau prezenta noilor tehnologii si aplicatii in platformele de comert fac din ce in ce mai mult diferenta intre stagnare sau succes, a fi prezent la EDC este esential. In cei cinci ani de cand am lansat European Digital Commerce, peste o suta de speakeri au oferit valoare pe scena evenimentului; editia din 4 mai va fi, fara indoiala, cea mai mare din istoria sa, cu cel mai mare numar de speakeri, paneluri bine structurate, prezentari orientate spre a aduce valoare, dar si un cocktail party excelent pentru networking si descoperit noi oportunitati.”
  • Jens Johansson (Nordic Web Team): „Pe masura ce comertul digital continua sa evolueze, am observat o tendinta clara catre comertul composable – o abordare strategica care permite companiilor sa adune componente tehnologice de cea mai buna calitate, adaptate nevoilor lor specifice, pentru experiente comerciale optime. Mai mult, verticalele de comert digital B2B si D2C cresc exploziv. Daca sunteti interesati sa discutam despre aceste evolutii sau despre orice altceva legat de ecommerce, ne-ar placea sa ne intalnim. Sa exploram impreuna posibilitatile, la European Digital Commerce!”
  • Catalin Samara (Bringo): „Intotdeauna spun sa ai visuri mari, dar sa actionezi simplu si eficient. Ne confruntam cu vremuri dificile in comert si retail. Totul este despre digitalizare, dar cum sa abordam acest subiect cu atatea fatete? A cunoaste lucruri este extrem de important; fii la curent! Vino la European Digital Commerce pentru informatii, networking si descoperirea de solutii.”
  • Alex Dobre (Zitec): „Shopping experience este astazi subiectul principal in ecommerce. Modalitatea prin care clientii ajung la produsele pe care si le doresc are prioritate in fata ofertei in sine. Auzim din ce in ce mai des termeni precum comert social, comert conversational, live shopping, realitate augmentata si virtuala. Toate tendintele din domeniul ecommerce sunt orientate catre un singur scop: oferirea unor experiente de cumparare interactive si intuitive care sa consolideze apropierea clientilor fata de brandul de retail.”

Fashion, electroIT, DIY si FMCG & Grocery sunt doar cateva dintre segmentele din comert pe care le vom acoperi pe 4 mai, in cadrul unui eveniment hibrid, la Hotel Marriott. Pe langa acestea, evenimentul va reuni si specialisti SEO, PPC, e-mail marketing, dar si experti in platforme e-commerce.

Participantii din online vor putea vizita zonele de Networking si Expo, vor interactiona cu toti ceilalti participanti si vor schimba carti de vizita virtuale care vor fi primite prin e-mail. Odata inregistrat, vei avea acces la toate resursele comunitatii europene de comert digital, vei gasi arhiva evenimentului dupa incheierea acestuia, multiple prezentari si studii de caz si vei avea acces la Networking Area pana la finalul zilei de 6 mai. Fiecare interactiune acceptata va trimite cartea de vizita virtuala a interlocutorului prin e-mail, astfel incat sa poti salva contactul.

Detaliile complete despre EDC SUMMIT, eveniment gazduit de VTEX si AWS Web Services, powered by Innobyte si sponsorizat de Innoship, MailUp, Zitec, Nordic Web Team, Altex, Iviteb, sunt disponibile aici.

Leave a reply