Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Auchan, Altex, ETI si Modivo vor fi prezente la European Digital Commerce (12 octombrie 2022)

European Digital Commerce powered by VTEX are loc pe 12 octombrie 2022, online si fizic, la Le Chateau (Bucuresti), anunta organizatorii, intr-un comunicat de presa. Doritorii se pot inscrie gratuit in platforma Internet Corp. sau pot cumpara bilete pentru a sa fi prezenti in sala, pentru a interactiona live cu speakerii si a se relaxa, in cadrul unui cocktail party exclusivist.

European Digital Commerce (EDC) a devenit unul dintre cele mai importante evenimente de e-commerce din regiune, reunind sute de specialisti, zeci de vorbitori si ore intregi de continut premium. 12 octombrie 2022 se anunta o zi cu dezbateri interactive, prezentari practice si networking de calitate. Evenimentul este gandit pentru a genera oportunitati de business si continut valoros pentru participanti si business-ul pe care il reprezinta.

Cum te poti adapta la mediile economice si geostrategice provocatoare cu care ne confruntam astazi? Ce instrumente ar trebui sa utilizezi, pentru a interactiona cu clientii si a-i convinge sa cumpere mai mult si mai des? La aceste intrebari (si nu numai), participantii vor primi raspunsuri la fata locului, in timpul celor peste 8 ore de continut din cadrul EDC, unde se va discuta si despre tehnologiile viitorului si cum iti poti  depasi concurenta prin intermediul acestora.

Datorita interesului ridicat aratat editiilor anterioare, EDC va acoperi intreaga zi cu paneluri in care se analizeaza eficient diferitele verticale ale industriei si cu prezentari cu informatii relevante si exclusive. FMCG, Grocery, Fashion, electroIT si DIY sunt doar cateva dintre verticalele acoperite pe 12 octombrie. In plus, evenimentul va reuni specialisti SEO, PPC si experti in platforme e-commerce.

Printre speakerii din acest an se numara Stephane Batoux (CEO ETI International), Laura Nica (Director Ecommerce Auchan Retail), Marinela Neacsu (Growth Manager Modivo/ePantofi.ro), Dan Sturza (Vice President of Business Development la Elefant.ro), Cristi Movila ( Eastern Europe General Manager VTEX), Edvin Abdulachin (Director Comercial Altex), Mihai Patrascu (CEO EvoMag.ro), Roxana Dumitru (Marketing Manager De’Longhi Romania) si Mihaela Sima (Head of Ecommerce Studio Moderna). La evenimentul va fi prezent si Sebastian Burduja (Ministrul Cercetarii, Inovatiei si Digitalizarii din Romania), care va prezenta perspectiva unei institutii de stat asupra comertului digital si va raspunde intrebarilor participantilor.

Inscrie-te acum la EDC, pentru a ramane informat si a castiga avantaje competitionale, intr-o industrie din ce in ce mai dinamica si mai competitiva, aceea a retailului digital!

Leave a reply