Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

India: Amazon a investit in start-up-ul alimentar FreshToHome.com

Gigantul e-commerce Amazon investeste in categoria de alimente proaspete si nu numai, in India, extinzandu-si infrastructura logistica pe piata din Asia de Sud. Recent, compania a injectat (alaturi de alti investitori) 104 milioane $ in start-up-ul indian FreshToHome, citim pe techfundingnews.com. Acesta vinde online peste si carne proaspete clientilor din Asia de Sud si Orientul Mijlociu.

Pe langa Amazon, in aceasta runda de investitii au participat companii ca Iron Pillar, Investcorp, Investment Corporation of Dubai, Ascent Capital (care detin deja actiuni la FreshToHome), E20 Investment Ltd, Mount Judi Ventures si Dallah Albaraka. Fondurile obtinute vor ajuta FreshToHome sa poata vinde online si pe viitor peste, fructe de mare si carne fara chimicale si antibiotice. Start-up-ul alimentar a mai primt o injectie de capital acum doi ani, de 121 de milioane $.

„Suntem impresionati de managementul echipei FreshToHome (…), care a creat o tehnologie robusta (…), care ajuta si clientii, si fermierii, si pescarii. Ne bucuram ca le putem fi parteneri, in aceasta urmatoare etapa de dezvoltare”, a transmis Amazon Smbhav Venture Fund, printr-un purtator de cuvant.

FreshToHome a aparut in 2015 si a fost fondat de Shan Kadavil si Mathew Joseph. Compania opereaza in peste 160 de locatii din India si Emiratele Arabe Unite, ofera peste 2.000 de produse proaspete, fara chimicale. Start-up-ul colaboreaza cu peste 4.000 de pescari si fermieri si are milioane de clienti.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply