Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Nu ai cont inca? Creează un cont nou pentru a avea acces in toate sectiunile ECOMpedia.ro.

Souq.com a investit in aplicatia de bacanie online InstaShop

instashop

Marketplace-ul Souq.com (descris drept Amazonul Orientului Mijlociu) vrea sa isi dezvolte afacerile in domeniul livrarii de alimente online, citim pe gulfbusiness.com, asa ca a cumparat „o parte semnificativa” a actiunilor companiei InstaShop – aplicatie disponibila in App Store si pe Google Play, pentru locuitorii din Dubai, care vor sa isi comande alimente acasa. Prin InstaShop, utlizatorii primesc acasa comanda in 30 – 60 de minute de la plasare, in functie de zona in care locuiesc.

Souq.com este cea mai mare platforma de e-commerce din lumea araba, fondata in 2005, care atrage 24 de vizitatori unici/luna si care livreaza produse in Emiratele Arabe Unite, Arabia Saudita, Kuweit, Egipt, Bahrain, Oman si Qatar. „InstaShop are un concept puternic si o platforma de sine-statatoare, dar folosind aplicatia noastra logistica de top, vrea sa isi dezvolte si mai mult prezenta in Dubai si celelalte emirate. Afacerea lor va creste, avand acces la baza de date si tehnologia Souq.com”, a explicat co-fondatorul si CEO-ul Souq, Ronaldo Mouchawar.

Souq.com a mai investit recent in serviciul de curierat Wing.ae si service provider-ul Helpbit.com. La inceputul acestui an, Amazonul Orientului Mijlociu a anuntat ca a strans peste 275 milioane $ de la investitorii Tiger Global Management, Naspers Ltd., Standard Chartered Private Equity, IFC, Baillie Gifford si cateva institutii financiare regionale. Compania ar fi acum evaluata la peste 1 miliard $.

Leave a reply