Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Soluții software eficiente de gestionarea afacerii 

Integrarea eficientă a sistemelor de gestiune cu platformele de eCommerce este un plus pentru companiile care doresc să își consolideze și să își extindă prezența online. Aceasta deschide oportunități semnificative pentru creșterea și dezvoltarea afacerilor într-un mod eficace și sustenabil. Webinarul organizat de Selectsoft în colaborare cu GoMag oferă oportunități esențiale pentru digitalizarea afacerilor de comerț și elevarea prezenței online.

Pentru a naviga cu succes în lumea eCommerce-ului și a operațiunilor digitale te încurajăm să participi la webinarul care va avea loc joi, 25 Aprilie, ora 19:00. Speakerii acestui eveniment vor fi Călin Buciuta, CEO Selectsoft și Cosmin Dărăban, CEO GoMag, webinarul va fi moderat de Călin Biriș, Consultant și Trainer de Marketing, ei vor dezvălui secretele eficientizării afacerii tale online.

Ce informații vei afla?

Vei învăța cum să economisești timpul prin eliminarea operațiunilor manuale și cum să automatizezi procesele pentru a gestiona un volum mai mare de comenzi. Totodată află de la clienții noștri despre cum au reușit să își crească veniturile de la 1 milion la 2 și chiar 3 milioane de euro într-un timp record.

Avantajele integrării Sistemelor de gestiune cu eCommerce

Integrarea Sistemelor de gestiune cu eCommerce deschide calea către creșterea și dezvoltarea afacerilor. Un sistem integrat minimzează erorile umane, îmbunătățește experiența clientului și oferă acces la date importante în timp real, esențiale pentru luarea deciziilor strategice.

Teme abordate

  • Automatizarea și centralizarea gestionării stocurilor
  • Optimizarea timpilor de lucru și reducerea costurilor
  • Creșterea acurateței datelor și îmbunătățirea eficienței operaționale
  • Suport pentru decizii bazate pe analize detaliate ale datelor de business

Participarea la acest webinar nu doar că îți va oferi uneltele necesare pentru a-ți transforma operațiunile de business, dar va deschide și perspective noi pentru creșterea eficienței și maximizarea profiturilor.

Dacă vrei să afli mai multe detalii, participă la webinar! Înscrie-te acum!

Despre Madalina Pode


Follow Me

Leave a reply