Solutii Romania automatizare payment si livrare produse digitale

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Buna sa va fie ziua!

Am vazut ca aici este o comunitate de oameni SMART si de SUCCES, atat antreprenori de cat si IT tehnical people astfel am sperante mari ca ma veti ajuta sa-mi rezolv o provocare si cred ca va fi de ajutor multor noi antreprenori care vor intra pe online.

Eu NU doresc sa deschid un magazin in prima faza, ci doresc sa aflu solutii de a vinde produse digitale (cursuri, carti digitale, membership etc.) prin LANDING PAGE, nu e-shopuri clasice.

Mai exact ce vreau:
Aduc traffic pe un landing page (oferta produs digital) -> userul da click pe un LINK / buton CUMPARA Acum -> il duce pe un checkout page (introduce datele card) &pay -> sistemul livreaza automat produsul digital promis.

In SUA este simplu – acolo exista tot felul de unelte automatizate gen infusionsoft si procesatori de plati care se integreaza perfect. As fi dorit sa evit procesatori externi tocmai sa nu plimb banii si sa creasca astfel cheltuielile.

Atunci cand vine vorba de PLATA si livrarea produsul digital pentru mine cu firma din Romania apar probleme de genul…
1 procesatorii nostrii locali NU se integreaza cu uneltele de automatizare.
2 Payment gateways Romania – procesatorii romani se integreaza cu e-Shopuri dar… eu am nevoie de a vinde prin Landing Page – sa pun buton catre ONE page checkout.

Ce solutii stiti, cum m-ati putea ghida ?
Orice idee, sfat poate fi extrem de utila!
Ah si inclusiv va rog sa-mi oferiti si oferte!

Multumesc!
SUCCESS si Bucurie!

Deschis 0
Alegerea platformei Planul de afaceri Solutii software conexe sebystefan 7 ani 2 raspuns 1323 vizualizari 0

Răspunsuri ( 2 )

  1. O solutie ar fi ca la cerere cineva sa iti fac un modul special pentru asa ceva.

    Aici depinde foarte mult daca procesatorul cu care ai vrea sa lucrezi ofera posibilitatea de a te conecta prin api, atunci se poate crea un modul custom doar pentru landing page-uri
    Pagina de landing page o ai creata, sau urmeaza sa o creezi ?

    Daca vrei pot sa iti ofer oferta personalizat doar pe crearea unui landing page + partea aceasta de automatizare acesta imi poti scrie pe office@e-lifeit.ro

  2. Un exemplu ar fi http://developers.payu.com/en/restapi.html prin care se poate crea un modul special doar pentru landing page asa cum ai tu nevoie .

Lasă un răspuns

Browse