Solutie administrare stoc online si offline

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Sunt interesat de o solutie care ar ptuea rezolva urmatoarea problema:

Un magazin care are o locatie fixa in oras si-a facut un magazin online (woocommerce).
Are nevoie de un program/soft/solutie care sa administreze stocul in timp real online si offline. Atunci cand cineva cumpara un anumit produs din magazinul fizic, automat sa scada stocul din magazinul online. Si atunci cand cineva cumpara online un produs, imediat sa fie atentionata vanzatoarea sa puna produsul respectiv la o parte ca sa nu fie cumparat si in magazinul fizic.
Cu alte cuvinte, este un singur depozit si se vinde din 2 locuri: in magazinul fizic si pe cel online.

Ce solutie cunoasteti care se poate implementa in woocommerce?

In mare e nevoie sa controleze in timp real toate stocurile si sa factureze.

Multumesc.

Deschis 0
Organizare magazin online Solutii software conexe Iosif 9 ani 4 raspuns 1853 vizualizari 0

Răspunsuri ( 4 )

 1. desi pentru woo nu cunosc o solutie (nu lucrez cu el) un programator ar trebui sa iti poata face o integrare cu orice soft de gestiune care permite comunicare interaplicatii (asta e versiunea „in cel mai rau caz” si probabil nu cea mai ieftina);

  totusi, problema asta ar fi trebui analizata la momentul deciziei de constructie a magazinului online (costul, calitatea implementarii, etc ar fi cantarit in balanta alegerii platformei tehnice a magazinului online);

  succes,

 2. Recomandarea mea este să migrezi cât mai rapid magazinul pe o platformă de e-commerce serioasă (fie ea și dintre open-source-uri, dar srioasă), chiar dacă asta înseamnă niște costuri în plus. Dacă nu ești în punctul în care „testezi apele”, o să descoperi rapid că Woo nu îți oferă nici pe departe ceea ce ai nevoie.

  Iar dacă migrezi magazinul pe o platformă de e-commerce mai bună (fie una proprietary, cum este E-media noastră, fie un open source dintre cele bine cotate), funcția pe care ai descris-o nu pune absolut nicio problemă.

 3. Iosif, iti recomand sa incerci gratuit Smart Bill Gestiune Cloud.
  Avem 8.5 ani in spate si peste 30.000 de clienti. In ultimul an ne-am indreptat atentia inspre zona de eCommerce si avem tot mai multi clienti fericiti din aceasta zona. Chiar cred ca este ceea ce ai nevoie.

  Pentru a testa Smart Bill Gestiune Cloud, iti poti crea cont direct aici:
  https://cloud.smartbill.ro/inregistrare-cont/gestiune/

  De asemenea, iti stau la dispozitie pentru orice intrebari, de orice fel 🙂

  Cu prietenie,
  Mircea Capatina
  CMO Smart Bill
  mircea.capatina@smartbill.ro

 4. Buna ziua. Ai putea sa incerci CIEL V7 pt ceea ce ai nevoie. Se poate sincroniza cu platforma ta de e-commerce. Modificarile din site o sa se reflecte in gestiune si invers. Pt detalii te poti interesa direct la Ciel. Sper ca am fost de folos. O zi buna si succes !

Lasă un răspuns

Browse