Site-ul meu aduce valoare? – la inceput de drum, 17 ani

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Salut, am 17 ani si am inceput recent sa lucrez la un site dar am senzatia ca dupa ce il voi termina nu va mai conta la nimic si ca acum lucrez in van. Cum trec peste sentimentul acesta?

Deschis 0
Alegerea nisei Organizare magazin online EmanuelRaul 8 ani 3 raspuns 1303 vizualizari 0

Răspunsuri ( 3 )

 1. Dupa ce il vei termina vei fi atat de exuberant incat abia atunci probabil vei face gresala sa nu il mai imbunatatesti.
  De acel moment trebuie sa-ti fie frica.
  La 17 ani sigur vei gresi de 19 ori dar a 20-a varianta va fi sigur de succes. Si daca stai aproape pe aici as paria toti banii pe succesul tau de peste cativa ani.

 2. Daca te ajuta cu ceva, interviu de prin 2008 cu o colega de 17 care facea seo de la 16 ani http://underclick.ro/copiii-romani-in-seo/

  Pe langa tenis, poezie, fotogafie, seo era inca o pasiune si inca pastram legatura.

  In alta ordine de idei, citand un fost sef, Claudiu Gamulescu, in timp ce primeam zeci si zeci de oferte de parteneriate, o intrebare initiala: “Ai un site ca sa ce?”.

  Ce trebuie sa intelegi: chiar daca munca de luni sau ani la acel site nu iti va aduce macar un euro in buzunar, experienta acumulata valoreaza mult. In cel mai rau caz, vei intelege daca aceasta pasiune iti aduce si venituri, avand suficient timp sa te reorientezi spre altele.

 3. Uite ce ar spune Seth Godin unui tânăr pe tema asta:
  Seth’s Blog: Graduate school for unemployed college students : http://sethgodin.typepad.com/seths_blog/2009/06/graduate-school-for-unemployed-college-students.html

  🙂

Lasă un răspuns

Browse