Site de prezentare si magazin online

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Este „politically correct” sa creez un site de prezentare impreuna cu un artist si sa includem in site si un magazin online pentru produsele care el le utilizeaza in activitatea sa?

Nota moderatorului: Ar trebui sa explici mai pe larg problema ta, teoretic este corect ceea ce ti se pare tie ca este, si ceea ce crezi tu ca va aduce bani din acel site. Despre ce fel de site de prezentare e vorba?

Deschis 0
Planul de afaceri Web Design Raul M. 10 ani 5 raspuns 1255 vizualizari 0

Răspunsuri ( 5 )

 1. Ar trebui sa explici mai pe larg problema ta. Despre ce fel de site de prezentare e vorba?

  0
  2014-12-11T00:32:42+02:00

  Doresc sa creez un site de prezentare a lucrarilor unui artist plastic (icoane, sculpturi, …) cu posibilitatea de a face comenzi online pentru diferite icoane sau tablouri, insa suplimentar as dori sa creez si un magazin online de produse pentru artisti plastici, de la diferiti furnizori existenti pe piata „offline”. Intrebarea mea este daca incalc vreo lege sau vreun regulament printr-un astfel de site, in care promovez doua concepte: cel de prezentare si cel de magazin online? Va multumesc!

 2. Problema nu e deloc o problema. Asa este normal, sa furnizezi un serviciu, sa tai factura pe firma sau PFA sau pe alta forma de organizare cu statut juridic clasic, si nu e nimic ilegal sa ai 2 tipuri de produse/servicii pe site. Ar trebui sa poti face comert legal, conform legislatiei romanesti in vigoare.

 3. E chiar indicat.
  Fie ca e un magazin online care are si o zona de comunicare/prezentare detaliata a produselor, fie invers, tot acolo ajungi.

 4. Cred ca trebuie sa ai o intelegere cu artistul sau artistii de care te „legi” cu site-ul, ca sa nu ai probleme cu ei pentru drepturile de autor.

Lasă un răspuns

Browse