Sistem de vanzare produse digitale, cu plata online si site membership

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Bun gasit.

Doresc sa vand un produs digital (curs online). Sunt cativa pasi unde mi-am prins urechile. Nu stiu cum sa automatizez procesul de plata oline si/sau plata prin banca cu confirmare automata + creare automata de cont pe situl de membership.

Pasii facuti sunt

1. landing page pt colectarea adresei de mail pentru a putea urmari un video gratuit ( pas realizat)

2. automat mailul intra in aweber si trainingul gratuit este livrat dupa confirmarea inregistrarii in newletter (pas realizat)

3. acces la video sales letter pe un landing page special (pas realizat) cu butonul de „comanda acum” setat cand sa apara (pas realizat)

4. cand clientul doreste sa faca o comanda, trebuie sa-l duc pe o pagina de comanda de tip ecommerce. acolo el trebuie sa faca plata online cu cardul sau prin transfer bancar. Am studiat optiunile de tip PayU dar ei mi-au zis ca nu stiu cum sa-mi spuna despre facturarea automata.

Eu vreau ca in momentul in care cineva doreste sa plateasca, sistemul sa faca automat factura proforma (in cazul in care clientul plateste prin transfer bancar), si apoi sa-i faca auomat factura fiscala cand se confirma plata.

Dupa ce se confirma plata, sistemul sa genereze un email cu datele de cont pentru situl de membership (pe care il fac eu fara probleme)

M-am gandit la o varianta de shopping cart pe shopmania, cu un magazin online unde sa am doar o pagina de produs (si astfel clientul sa plateasca direct acolo), dar nu-mi dau seama cum pot face livrarea datelor de acces automatizat.

Ce solutii ar fi?

Va multumesc anticipat
Daniel.

Deschis 0
Alegerea platformei Realizare magazin online Solutii software conexe Daniel Ghigea 9 ani 1 raspuns 1188 vizualizari 0

raspuns ( 1 )

    0
    2015-02-11T15:15:33+02:00

    Daca esti pe WordPress il combini cu pluginul Woo Commerce care poate fi tradus si in romana; singura scapare e aceea ca nu stiu daca genereaza facturi proforme + facturi de vanzare…

Lasă un răspuns

Browse