Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Shopify a lansat un instrument de localizare, pentru comert transfrontalier

Platforma e-commerce Shopify a lansat Translate & Adapt, un instrument de localizare care ajuta comerciantii online sa se extinda pe piete noi, citim pe ecommercenews.eu. Instrumentul este disponibil la nivel mondial si traduce magazinele digitale ale comerciantilor in alte limbi.

Translate & Adapt functioneaza cu Shopify Markets, un serviciu pentru vanzari internationale care s-a lansat in 2021 si care permite adaugarea de monede, metode de plata, preturi si disponibilitate locala a produselor. Conform companiei, peste 175.000 de vanzatori online folosesc Shopify Markets (adica in jur de 10% din totalul utlizatorilor).

Pa langa Translate & Adapt, Shopify lanseaza si Markets Pro la care au acces doar anumiti clienti din Statele Unite, momentan. Aceasta versiune le permite vanzatorilor care folosesc platforma canadiana pot oferi mai multe optiuni de plata, livrare expres si pot administra mai usor retururile si taxele vamale. Conform datelor Shopify, traducerea continutului unui site poate creste valoarea bruta a marfii cumparate (GMV) de clientii din respectivele tari cu 13%. GMV-ul creste cu 7%, in cazul sellerilor care ofera plata in moneda locala, iar metodele de plata locale pot creste rata de checkout cu 6%.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply