Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Guvernul Ucrainei a lansat un marketplace online: Made with Bravery

Guvernul ucrainean a creat o platforma digitala care vinde produse de calitate si unicat, facute in Ucraina – Made with Bravery, citim pe mezha.media. Consumatorii care intra pe shop.brave.ua pot cumpara alimente, imbracaminte, incaltaminte, produse de infrumusetare, pentru casa, pentru copii si nu numai. Marketplace-ul are drept scop unirea comunitatii producatorilor din Ucraina, popularizarea produselor locale si promovarea exportului acestora, pentru a ajuta la reconstructia tarii.

Pentru partea logistica, Made with Bravery lucreaza cu Ukrposhta, care ofera livrare transfrontaliera. Proiectul a fost sprijinit de Ministerul Transformarii Digitale, Ministerul Afacerilor Externe, Biroul pentru Antreprenoriat si Promovarea Exporturilor si proiectul national Diia.Business.

Dupa vanzarea acestor produse autentice, 5% din cost este transferat de marketplace catre platforma de fundraising United24, care directioneaza fondurile catre programe relevante de reconstructia tarii. In plus, la platile cu carduri Visa, alte 5 procente din pret sunt transferate catre United24. Vanzatorii trebuie sa aiba o afacere cu sediul in Ucraina si sa dovedeasca faptul ca vand produse de calitate.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Comentariu ( 1 )

Leave a reply