Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Nu ai cont inca? Creează un cont nou pentru a avea acces in toate sectiunile ECOMpedia.ro.

Shop Pay (Shopify) va putea fi folosit de orice retailer care vinde prin Google si Facebook

Din iulie incolo, Shopify Inc. va pune plata prin Shop Pay la dispozitia celor peste 1 milion de comercianti online care folosesc platformele marca Facebook si Google pentru a vinde pe Internet, citim pe bloomberg.com. Este prima data cand compania canadiana ofera un produs propriu comerciantilor care nu ii folosesc platforma e-commerce. Pana acum, checkout-ul prin Shop Pay putea fi utilizat doar de comerciantii Shopify.

Retailerii care vand pe Facebook, Instagram, YouTube sau Google Maps vor putea acum integra printre sistemele de plata folosite si plata prin Shop Pay. Acest sistem de checkout e-commerce va fi disponibil din luna iulie pe platformele Facebook si in a doua parte a lui 2021 pe platformele Google. In total, peste 1,8 miliarde de oameni intra pe Facebook zilnic si pe Google au loc 1 miliard de sesiuni de shopping.

„Speram ca acest moment istoric pentru Shop Pay va fi un pas inainte in drumul spre a deveni metoda de checkout preferata de pe Internet”, a transmis presei Harley Finkelstein (Presedintele Shopify). Compania canadiana nu a dat detalii financiare apropo de acest aranjament. „Oferind mai multe optiuni de plata, ajutam oamenii si afacerii sa cumpere si sa vanda mai usor pe Facebook si Instagram”, a notat Josh Gunter (Purtator de cuvant Facebook). Google nu a comentat stireaBottom of Form.

Leave a reply