Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Nu ai cont inca? Creează un cont nou pentru a avea acces in toate sectiunile ECOMpedia.ro.

SevenSins.ro: vanzari de 1 milion € in primele 9 luni din an

sevensins

SevenSins.ro – magazin online specializat in vanzarea de lenjerie intima si costume de baie lansat in Romania in anul 2009 – transmite, intr-un comunicat de presa, ca a atins, in primele 9 luni ale lui 2016, vanzari de 1 milion €. Cifra este dubla fata de aceeasi perioada a anului trecut. In 2015, SevenSins.ro a avut vanzari in valoare de 700.000 €, in crestere cu 60% fata de 2014. Pentru anul acesta, obiectivul este mentinerea cresterii de 100% din primele 3 trimestre, site-ul dorind sa depaseasca 1,4 milioane € din vanzari de lenjerie intima si costume de baie.

cristina-vasile

„In ultimii doi ani am vazut cresteri spectaculoase de la an la an, in primul rand datorita diversificarii gamei de produse. Avem peste 1.800 de modele de lenjerie intima si costume de baie, peste 20.000 de produse in stoc permanent. Un aport semnificativ l-a avut si showroom-ul din Bucuresti, care a permis clientilor sa vina sa probeze, sa vada, sa-si gaseasca produsul ideal”, declara in comunicatul amintit Cristina Vasile (foto, fondatorul SevenSins.ro). Din 2009, magazinul a vandut peste 150.000 de piese de lenjerie catre 60.000 clienti din toata tara.

Orasele din care se comanda cel mai mult pe SevenSins.ro sunt Bucuresti, Timisoara, Cluj si Constanta, iar comanda medie are o valoare de 165 lei (36 €), la acelasi nivel cu cea inregistrata anul trecut. Cele mai mari vanzari se inregistreaza de Ziua Indragostitilor, 8 Martie, Black Friday (cand site-ul practica reduceri pana la 60%) si de Craciun.

„Cand am inceput proiectul, in urma cu 7 ani, aproape nimeni nu credea ca este posibil sa vinzi lenjerie intima online. Astazi, toti retailerii de lenjerie intima si costume de baie vand si online. Piata online de lenjerie din Romania a crescut de la an la an cu 20 – 25%, iar noi am depasit permanent aceasta dinamica. Estimez pentru anul acesta ca piata sa ajunga la o valoare de cca 20 milioane €”, adauga Cristina Vasile.

 

 

Leave a reply