Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Selgros a lansat platforma online Selgros Travel

selgros-are-chef-de-vacan-719Compania Selgros Cash&Carry intra pe piata turismului romanesc, lansand un site care comercializeaza pachete turistice. Platforma online se numeste selgrostravel.ro si este operata de catre TUI TravelCenter, scrie compania pe selgros.ro.

Selgros Travel va prezenta lunar cate 10 pachete turistice catre destinatii populare si exotice, la preturi speciale si cu posibilitatea de a fi achizitionate rapid. „Prin Selgros Travel imbinam experienta TUI in turism la nivel global cu pasiunea si eficienta, valori definitorii pentru Selgros”, explica Alexandru Vlad (Director General Selgros Romania). „Ne bucura acest parteneriat si avem incredere in reusita lui. Este un model de succes in Europa, asa ne apropiem de clienti, transformam procesul de achizitie intr-unul facil si deschidem inca o usa pentru toti turistii romani”, a adaugat Dragos Anastasiu (presedintele Grupului Eurolines Romania, care detine reteaua de agentii de turism TUI TravelCenter).

Plata excursiilor se poate face via card (fiind procesata de PayU Romania) sau prin transfer bancar. In plus, de la 1 octombrie 2017, posesorii de carduri Selgros vor beneficia de preturi speciale la rezervarile de hoteluri de pe platforma selgrostravel.ro.

Leave a reply