Sediul social al unei firme noi infiintate

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Salut!

In primul rand vreau sa va felicit pentru tot ceea ce faceti.

Planuiesc sa imi deschid un magazin online de ceasuri si accesorii importate din China. Am citit pe forum ca pentru sediul social am nevoie de acordul vecinilor si asta ar putea sa fie o problema, pentru ca aveam de gand sa inchiriez un aparatament in care sa si locuiesc si sa imi si desfasor activitatea. Si asa era destul de greu sa il gasesc, daca mai aduc in discutie si faptul ca vreau sa fac sediu de firma..sansele scad considerabil.

Pot deschide sediul firmei in apartamentul parintilor mei (unde nu ar fi probleme cu vecinii) si sa imi desfasor activitatea intr-un alt apartament? E legal? Daca nu, care sunt riscurile?

Deschis 0
Logistica Teo Sandu 5 ani 5 raspuns 1354 vizualizari 0

Răspunsuri ( 5 )

 1. Poti, sediul social este apartamentul parintilor si punctul de lucru se afla intr-o alta locatie

 2. Exact, poti deschide sediu social in apartamentul a lor tai iar apoi poti face un contract de comodat cu proprietarul apartamentului unde stai cu chirie iar apoi sa il treci ca punct de lucru

  0
  2019-02-20T12:37:52+02:00

  Si pentru deschiderea punctului de lucru ai nevoie de acordul vecinilor si asocietiei de proprietari…

 3. Cauta un spatiu de lucru in cladiri vechi de birouri, gen in zona Faur, chiria este comparabila cu a unui apartament, nu ai nevoie de acordul vecinilor, in general exista paza, access monitorizat, parcare, uneori lifturi industriale, poate ai nevoie, etc.

  0
  2019-04-06T00:07:20+03:00

  Poti sa deschizi sediul social la parintii tai dar ar fi ok sa il declari fara activate si sa ai un punct de lucru in alta parte.
  Atentie mare la impozite caci sunt mari daca declari firma in locuinte. Trebuie sa chemi un evaluator sa evalueze spatiul si la taxe si impozite sa declari o anumita suprafata care o folosesti ca sa nu vina mult impozitul.
  Sediul social daca este declarat fara activitate din cate stiu nu se mai plateste impozitul marit.
  Cele mai ok sfaturi ar putea sa ti le de un jurist eventual cei care iti vor deschide firma daca apelezi la o firma specializata

Lasă un răspuns

Browse