Sediu social pentru SRL pentru comert online

Raporteaza
Intrebare

Please briefly explain why you feel this question should be reported .

Raporteaza
Cancel

Buna! Am nevoie de un sfat pentru sediul social necesar infintarii unui SRL. Eu momentan stau in chirie in Timisoara, eu vreau sa deschid o afacere bazata pe comert online. Pot declara sediul social la parintii mei acasa(60 km de Timisoara)? Am mai pus o intrebare acum doua zile legata de import China. Multumesc anticipat! O zi buna!

Deschis 0
Chestiuni legale Silviu Stoian 7 ani 7 raspuns 2740 vizualizari 0

Răspunsuri ( 7 )

  1. Nu conteaza la cati km de Timisoara e sediul, ci in ce judet, ca sa stii la ce Registu infiintezi firma si de care birou al finantelor apartii, unde pune contabilul declaratiile lunare, trimestriale etc. Poti sa-ti faci un punct de lucru in Timisoara daca ai nevoie, la depozit de exemplu, daca ai unul sau poti sa-ti autorizezi activitati in afara sediului social, pe teren.

  2. Sediul social il poti declara oriunde. O sa ai nevoie de un punct de lucru unde iti desfasori activitatea. Dar banuiesc ca e imposibil din moment de stai inchirie, deci te rezumi la sediu social.

  3. Sediul social este una. Unde desfasori activitatea e alta. La infintare, functie de obiectul de activitate soliciti certificat constatator sau mai multe ptr activitatile de la sediu sau la terti. In cazul tau declari ca ai activitatea la sediu. Sau inchiriezi un spatiu si il declari punct de lucru. Daca declari oficial o adresa si tu ai activitatea unde stai in chirie poti sa ai probleme

  4. Atunci ce imi recomandati? Unde sa declar sediu social ca sa pot avea activitatea din apartament?

  5. Poți să declari sediul social la părinții tăi și să faci punct de lucru în apt în care locuiești. Însă pentru punct de lucru ai nevoie de aprobarea celui de la care ai închiriat și de cea a vecinilor.

  6. Nu ezita sa iei autorizatie(daca nu principala, sa fie secundara) pentru codul CAEN 4791.

  7. Exista posibilitatea legala pentru 1 an (primul an de la infiintare) sa folosesti sediu social gazduit la un cabinet de avocatura. Ai niste costuri suplimentare (in fc de cit cere cabinetul) si dupa 1 an, costurile de modificare adresa sediu. Dar nu ai nevoie de acord vecini, etc si intr-un an iti dai seama unde vrei sa faci modificarea.

Lasă un răspuns

Browse