Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Sameday Courier‚ crestere de 36% a cifrei de afaceri in S1 2016

sameday-courierSameday Courier, furnizorul principal pe segmentul livrarilor in aceeasi zi pentru peste 1.000 de companii mari din Romania, anunta – intr-un comunicat de presa – o crestere de 36% a cifrei de afaceri si de 88% a profitului in S1 2016 (ianuarie-iunie), fata de perioada similara a anului trecut. Sameday Courier este singurul operator de curierat din Romania specializat in livrarile in aceeasi zi (in tara si in strainatate) in conditii speciale de transport (temperatura, securitate etc.), in puncte dificile, la ore prestabilite, in transport de obiecte fragile si in livrari personalizate.

In primul semestru al acestui an, compania a raportat o cifra de afaceri de 6.026.487 lei si un profit de 911.677 lei. La jumatatea lunii februarie a anului trecut, Sameday a devenit primul operator romanesc de curierat rapid listat la Bursa de Valori Bucuresti si prima companie romaneasca listata pe platforma AeRO a BVB. Managementul Sameday Courier estimeaza, la nivelul intregului an 2016, o crestere a cifrei de afaceri de 2,5 milioane €.

lucian baltaru sameday

„Avem o crestere de doua cifre a veniturilor si a profitului, am atins deja dupa primul semestru aproape dublul profitului realizat pe intreg anul trecut. La fel ca in fiecare an din ultimii trei, rezultatele ne determina sa afirmam ca este cel mai bun semestru al nostru de pana acum. Cresc zona de e-commerce, livrarile catre persoane fizice, creste nevoia pentru livrarile programate la anumite ore si am vazut evolutii care ne-au determinat sa venim in intampinarea nevoilor clientului destinatar, de a controla cat mai bine nu doar la ce ora primeste ceva, dar si unde o poate face”, explica Lucian Baltaru (foto, actionar si General Performance Manager Sameday Courier).

„Raman la convingerea din urma cu 10 ani, anume ca «samedaismul» va fi noua religie in curierat, mai ales in privinta livrarilor la nivel local, Sameday va juca un rol relevant in consecinta si cred de asemenea ca «Lokko» – sistemul inovativ de gestionare al comenzilor si prima aplicatie de tip Uber pentru curierat din sud-estul Europei – va juca un rol din ce in ce mai determinant si pentru Sameday Courier”, a completat antreprenorul Octavian Badescu, fondator si actionar majoritar al companiei.

Leave a reply