Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Google intra in competitie cu Amazon: va testa propriile drone

delivery-drones

Compania-mama a Google, Alphabet, a primit unda verde pentru testarea dronelor proprii, din partea Casei Albe, in cadrul „Proiectului Wing”, scriu cei de la recode.net. Scopul testelor – care vor fi efectuate intr-unul dintre cele 6 poligoane ale Administratiei Federale pentru Aviatie (FAA) – este acela de a testa livrarea unor pachete atasate la exteriorul dronei, precum si dezvoltarea unui sistem de comunicatii si management al spatiului aerian pentru dronele de dimensiuni mici, la altitudini reduse, de maximum 120 de metri – limita americana pentru pilotarea acestor vehicule aeriene.

Guvernul SUA este preocupat de explorarea sigurantei si fezabilitatii zborului cu dronele, iar acesta va fi cea mai de amploare testare a dronelor comerciale din SUA, de pana acum. Amazon are deja permisiunea de a-si testa dronele in Marea Britanie (primita in vara aceasta) si se orienteaza spre livrarea rapida si eficienta de pachete. Directorul proiectului, Dave Vos, explica anul trecut ca Google isi propune ca, pana in 2017, sa puna la punct un program de livrari comerciale cu drona.

Leave a reply