Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

S-a lansat prima platforma deschisa de plata pentru posta: Eurogiro Financial Supermarket

Eurogiro (cooperativa postala de plata fondata in 1993, de 12 organizatii postale europene, care a devenit o platforma de plati postale la nivel global) anunta, intr-un comunicat de presa, lansarea primei platforme deschise de plata pentru serviciile financiare postale, pe care se pot inscrie servicii postale din toata lumea – inclusiv Romania. Posta Bulgara este prima institutie de gen care s-a inscris in Eurogiro Financial Supermarket, din 2 mai 2019 procesand activ tranzactii. Alte 7 organizatii postale din Europa, Africa si Asia sunt planificate sa se alature platformei anul acesta.

Eurogiro Financial Supermarket da posibilitatea organizatiilor postale (peste 600.000 la numar in intreaga lume) sa se implice in mod activ in servicii financiare atat local, cat si global, jucand un rol in economia digitala. Posta are nevoie de un contract si de o integrare pentru a se conecta la supermarket si a accesa gama larga de furnizori de servicii financiare (operatori de transferuri de bani, servicii bancare de baza, magazine online, reincarcari de telefonul mobil). Astfel, oficiile postale isi vor largi semnificativ gama de servicii financiare oferite, producand venituri noi.

Platforma Eurogiro Supermarket este asigurata ca o solutie la cheie, integrata white label, atat prin Cloud, cat si prin API. Este usor de implementat si este usor de accesat de catre casierii din fiecare unitate postala, include servicii de cliring si compensare, anti-spalare de bani, verificare impotriva riscului de sanctiuni, raportare catre personalul administrativ si servicii asociate.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply