Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

S-a lansat Doclandia.ro, site-ul unde te abonezi la doctor

doclandia

De la inceputul lunii octombrie, romanii din tara si din strainatate au acces nelimitat la informatii avizate pentru probleme de sanatate comune, din partea a peste 50 de medici, pe platforma online autohtona Doclandia.ro, anunta compania intr-un comunicat de presa.

Cum functioneaza sistemul? Utilizatorii care doresc sfaturi medicale platesc un abonament lunar de 10 € (taxa se poate plati prin card sau SMS), isi pot incarca in cont diverse documente medicale (analize, electrocardiograme etc.) si apoi pot cere sfatul doctorului caruia ii sunt repartizati automat, pentru sfaturi avizate. Numarul actual de 50 de doctori din Romania care fac parte din platforma Doclandia urmeaza sa creasca odata cu rata de utilizare.  

Matei Tiboc_Doclandia

Doclandia are la baza o investitie de 500.000 €, costuri ce acopera tehnologia din spatele produsului, cheltuielile operationale si de lansare. Fondatorii proiectului, Matei Tiboc (foto) si familia sa (care controleaza si business-ul Quickmobile) explica astfel ideea din spatele sistemului: „Vrem sa-i convingem pe romani ca diagnosticarea pe cont propriu, prin cautari pe Internet, produce doar un stres in plus. De aici a aparut ideea Doclandia, platforma securizata, care aduce informatii de la surse sigure, catre cei care au nevoie de raspunsuri”.

Vasi Radulescu_Doclandia„De cativa ani, observam o proliferare a platformelor care ofera, fara niciun fel de cenzura sau etica, tot soiul de solutii, tratamente revolutionare, informatii prezentate ca senzationale, care produc foarte mult rau, pentru ca in joc este un lucru extrem de important – sanatatea fiecaruia. De departe cea mai buna rezolvare este o legatura solida, securizata si accesibila intre om si medic. Doclandia inseamna acces la mintea de aur a medicului, care poate genera oricand sfaturi pentru preventia primara, recomandari, lamuriri in anumite neclaritati, pe scurt, un knowledge medical venit din surse veritabile”, completeaza dr. Vasi Radulescu (foto, Chief Medical Doclandia).

Leave a reply