Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Blugento, parteneriat cu DPD Romania, pentru extindere internationala

Compania clujeana Blugento – care este specializata in furnizarea de solutii de e-commerce bazate pe platforma Magento – anunta, intr-un comunicat de presa, un parteneriat cu DPD Romania, unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata locala de coletarie si curierat expres. Acordul permite companiilor sa isi extinda afacerea si la nivel international, sa beneficieze de servicii de curierat de calitate, sa poata face expedieri in Bulgaria si Ungaria (la preturi preferentiale) si sa poata integra gratuit Modulului de curierat DPD (care le da posibilitatea generarii AWB-urilor direct din magazinul Blugento).

Aceasta extindere a solutiilor de integrare marca Blugento vine pe fondul faptului ca, in ultimul an, increderea amatorilor europeni de e-shopping in achizitiile online din alte state UE a crescut cu 21%  –  conform unui raport al Comisiei Europene („Consumer Conditions Scoreboard: Consumers at home in the Single Market 2017 edition”). In ultimii 10 ani, numarul celor care fac comert transfrontalier la nivel european aproape s-a dublat (de la 29,7% din totalul consumatorilor, in 2007, procentul a ajuns la 55% in 2017).

Sandu_Babasan

„Vedem si in Romania o crestere a increderii in comertul electronic si un context favorabil de extindere a afacerilor dincolo de granitele tarii. Am primit in ultima perioada mai multe solicitari din partea clientilor nostri de a integra in platforma si servicii de curierat care sa permita livrarea produselor in afara Romaniei. Doar prin extinderea portofoiului de produse si catre clienti din afara tarii, magazinele online isi pot creste vanzarile, in medie, cu pana la 15 – 20%”, explica Sandu Babasan (foto, CEO Blugento), in comunicatul amintit.

Blugento are in prezent peste 200 de clienti si ofera o gama completa de servicii de e-commerce: infrastructura tehnica, hosting, update-uri de securitate, integrare cu servicii de marketing, SEO si alte servicii conexe.

Leave a reply