Inregistreaza-te

Conectare

Parola pierduta

Ti-ai uitat parola? Introdu adresa de email asociata contului si vei primi instructiuni pentru recuperarea parolei.

Adauga intrebare

Trebuie sa te conectezi pentru a adauga o intrebare.

Conectare

Inregistreaza-te

Pentru a avea acces in toate sectiunile site-ului este nevoie sa ai cont.

S-a deschis Vivre.gr: retailerul home & deco s-a extins in Grecia

Vivre.gr

Din 16 iulie, retailerul online home & deco Vivre (lansat pe piata in aprilie 2012) s-a extins si pe piata din Grecia, anunta compania, intr-un comunicat de presa. La 6 ani de la infiintare, Vivre are o prezenta extinsa in Europa, Grecia fiind a noua tara in care oferta retailerului este disponibila cu produse de decor, baie si bucatarie, textile, covoare, obiecte de iluminat si accesorii. La inceputul lunii, Vivre a depasit 3 milioane de comenzi realizate de cumparatorii din Romania, Bulgaria, Croatia, Ungaria, Slovacia, Cehia, Slovenia si Polonia.

Magazinul online ofera lunar peste 10.000 de produse, iar mai mult de 80% dintre cumparatorii Vivre sunt clienti recurenti, care au mai cumparat cel putin o data.  Anual, retailerul vinde peste 3,5 milioane de produse, acopera o piata de 100 milioane de locuitori si este vizitat de peste 8 milioane de persoane din cele 8 tari in care se afla. Vivre are peste 300 de angajati.  

Monica-Cadogan-web

„O treime din populatia Greciei face cumparaturi online si suntem incantati sa oferim si pe aceasta piata in exclusivitate produse pentru casa de calitate si de o diversitate foarte mare, care provin de la mii de furnizori cu grija selectionati. Ne dorim ca Vivre sa ofere in Grecia o experienta inedita si colectii de produse care sa stimuleze imaginatia prin design, calitate si unicitate”, a transmis Monica Cadogan (foto, CEO Vivre).

Raspunde la aceasta intrebare