Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Romanii cheltuie online 570 de lei pe cadouri de Craciun

Infografic-studiu-Compari.ro-Planuri-de-cumparaturi-de-sarbatoriUn studiu realizat de GKI Digital pentru Compari.ro a concluzionat ca majoritatea romanilor se orienteaza spre magazinele online (87%) pentru a cumpara cadouri de Craciun si ca suma medie pe care o vor cheltui acolo conationalii nostri este de 570 de lei, scrie agerpres.ro. Sondajul a fost realizat in luna octombrie, pe un esantion de 510 persoane active pe Internet (prezente zilnic online), dintre care 58% barbati si 42% femei. Si a descoperit urmatoarele:

  • 1 din 2 romani va oferi cadouri rudelor, de Sarbatori
  • 57% dintre respondenti vor merge si in centrele comerciale pentru a gasi cadouri
  • ne decidem ce cadouri cumparam informandu-ne online (in proportie de 73%), din flyere promotionale (47%) sau intreband direct destinatarul cadoului ce isi doreste (29%)
  • 86% dintre cei care intra pe pagini de comparare a diferitelor produse o fac pentru a cauta cel mai mic pret; pretul e criteriul nr. 1 de selectare a unui magazin online, iar pe locul doi se plaseaza credibilitatea magazinului
  • romanii cumpara de pe Internet mai ales imbracaminte (62%), cosmetice (48%), jucarii (45%) si produse electronice (43%)
  • cele mai populare magazine online de peste hotare sunt Amazon (preferate de persoanele de 40-49 de ani), eBay si AliExpress (preferate de tineri)
  • 97% dintre cei care cumpara din magazine transfrontaliere se informeaza, inainte de a comanda, in legatura cu taxe vamale si TVA

Leave a reply