Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

PayPoint a implinit 10 ani in Romania

Pe 11 august, PayPoint Romania a implinit 10 ani de la lansarea pe piata autohtona, citim pe ro-ro.paypoint.com. In acest deceniu, compania a ajuns la 160 de furnizori, reteaua de magazine cu semnul galben PayPoint a atins 11.700 puncte, numarul total de terminale depaseste 20.000 (alaturi de punctele de incasare Payzone), iar numarul de tranzactii plati facturi inregistrate de la introducerea serviciului depaseste 350 de milioane de lei. In anul financiar 2017 – 2018, prin terminalele companiei au fost efectuate peste 85 milioane tranzactii plati facturi (incluzand si aportul Payzone).

PayPoint Romania este principalul operator de plati in numerar si incarcare electronica prin puncte de retail din tara. Compania de origine britanica a intrat pe piata locala in mai 2007, odata cu achizitia Paystore – furnizor local de servicii de incarcare electronica a cartelelor de telefonie mobila. Un an mai tarziu, in august 2008, PayPoint intra pe segmentul de plata a facturilor, oferind acest serviciu in aproximativ 1.000 de magazine.

„Suntem norocosi sa avem cei mai dedicati consumatori si comercianti parteneri si ne mandrim cu acest lucru. Stim din cercetarile intreprinse ca acest canal de plata – terminale amplasate in magazine de proximitate, asistate de vanzatori – este considerat de utilizatori ca fiind cel mai avantajos, asa cum stim si din experienta ca, rezolvand toate platile in acelasi loc, acestia au mai mult timp pentru ei. Adesea, magazinele sunt adevarate ancore in jurul carora se centreaza comunitatile, iar PayPoint a depus constant eforturi pentru a fi cat mai aproape de consumatori si de nevoile acestora. Asteptam cu nerabdare urmatorii 10 ani!”, transmite Mugur Dogariu (Managing Director PayPoint Romania).

Leave a reply