Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Romania: consumul de Internet mobil e in crestere

consum internet mobil

Cele mai recente date statistice prelucrate de Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM), publicate pe veritel.ro (comparator de oferte telecom necomercial, creat de ANCOM) si citate de prwave.ro, indica faptul ca, in Romania, traficul lunar de Internet mobil a crescut cu peste 50% fata de intervalul precedent de raportare.

Astfel, utilizatorul mediu roman consuma lunar 756 MB trafic de Internet mobil, trimite 65 de SMS-uri nationale (49 in retea si 16 in afara ei) si vorbeste 255 de minute la telefon (166 in retea, 89 in afara ei). Daca traficul a crescut cu 50%, minutele si SMS-urile lunar consumate au scazut fata de datele anterioare, cu 7 minute, respectiv 8 SMS-uri. Cat despre utilizatorul mediu de telefonie fixa, acesta vorbeste lunar 35 de minute in retea si 26 in afara retelei.

Un utilizator intensiv va consuma lunar 2.268 MB trafic de Internet mobil si 756 minute, iar unul ocazional – doar 252 MB trafic de Internet mobil si 85 minute. Aceste profiluri prestabilite create de veritel.ro sunt menite sa usureze configurarea unei oferte potrivite pentru fiecare utilizator, pe site-ul amintit.

Leave a reply