Inregistreaza-te

Conectare

Parola pierduta

Ti-ai uitat parola? Introdu adresa de email asociata contului si vei primi instructiuni pentru recuperarea parolei.

Adauga intrebare

Ne pare rau dar nu ai permisiunea sa adaugi intrebari.
Trebuie sa te conectezi pentru a adauga o intrebare.

Conectare

Inregistreaza-te

Pentru a avea acces in toate sectiunile site-ului este nevoie sa ai cont.

Romania: consumul de Internet mobil e in crestere

consum internet mobil

Cele mai recente date statistice prelucrate de Autoritatea Nationala pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM), publicate pe veritel.ro (comparator de oferte telecom necomercial, creat de ANCOM) si citate de prwave.ro, indica faptul ca, in Romania, traficul lunar de Internet mobil a crescut cu peste 50% fata de intervalul precedent de raportare.

Astfel, utilizatorul mediu roman consuma lunar 756 MB trafic de Internet mobil, trimite 65 de SMS-uri nationale (49 in retea si 16 in afara ei) si vorbeste 255 de minute la telefon (166 in retea, 89 in afara ei). Daca traficul a crescut cu 50%, minutele si SMS-urile lunar consumate au scazut fata de datele anterioare, cu 7 minute, respectiv 8 SMS-uri. Cat despre utilizatorul mediu de telefonie fixa, acesta vorbeste lunar 35 de minute in retea si 26 in afara retelei.

Un utilizator intensiv va consuma lunar 2.268 MB trafic de Internet mobil si 756 minute, iar unul ocazional – doar 252 MB trafic de Internet mobil si 85 minute. Aceste profiluri prestabilite create de veritel.ro sunt menite sa usureze configurarea unei oferte potrivite pentru fiecare utilizator, pe site-ul amintit.

Raspunde la aceasta intrebare