Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Retargeting.biz a devenit primul partener roman al gigantului PrestaShop

Din septembrie 2019, Retargeting.biz a devenit primul partener din Romania al PrestaShop, a doua cea mai utilizata platforma e-commerce Open Source din lume, anunta compania autohtona, intr-un comunicat de presa. Colaborarea dintre Retargeting.biz si gigantul francez PrestaShop va fi axata pe dezvoltarea pietelor din Europa de Est si de Vest (Spania si Italia) si va conferi soft-ului Retargeting.biz o vizibilitate mult mai mare in randul magazinelor online dezvoltate pe platforma Prestashop.

„In acesti 4 ani de munca asidua (de la lansare – n.r.), putem spune ca Retargeting.biz culege roadele in stil mare. Practic, am devenit partenerii unuia dintre colosii e-commerce-ului. Acest lucru inseamna ca produsul nostru va avea o expunere mai mare in Europa de Est, dar si Italia si Spania, doua piete noi pentru noi”, explica Rares Banescu (foto, Fondator si CEO Retargeting.biz). „Compania PrestaShop este incantata sa lucreze cu Retargeting.biz, o companie romaneasca cu o crestere rapida, experta in automatizarea marketingului. Acest parteneriat era absolut necesar, pentru ca piata din estul Europei sa aiba acces la tool-ul de digital marketing automatizat creat de Retargeting.biz”, completeaza Arnaud Vancon (International Partner Manager PrestaShop).

In urma partneriatului, unul dintre cele mai importante beneficii ale magazinelor online realizate in PrestaShop este ca plugin-ul Retargeting este listat direct in marketplace-ul PrestaShop si poate fi instalat doar din cateva click-uri. Cu ajutorul acestuia, magazinele online isi pot creste vanzarile exponential, prin automatizarea campaniilor de marketing digital.

Un prim proiect realizat de Retargeting.biz si PrestaShop a fost organizarea evenimentului „PrestaShop Day Milan 2019” (foto), care a avut loc pe 26 septembrie, la Milano. La eveniment au participat 35 de speakeri si 800 de experti in marketing digital, s-au desfasurat 26 de conferinte, workshop-uri si sesiuni de pitching, menite sa transforme ideile in proiecte e-commerce de succes.

Leave a reply