Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

You must login to ask a question.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Retailerul Inditex va vinde online in toata lumea, din 2020

Cel mai mare retailer de imbracaminte din lume, Inditex, a decis sa isi puna produsele la dispozitia clientilor din intreaga lume, nu doar a celor din cele aproape 7.500 de magazine fizice din 96 de tari, pe care le are momentan, scrie reuters.com. Astfel, compania (care detine brand-urile Zara, Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho si Uterque) va vinde online la nivel mondial, din 2020, extinzand astfel cele 49 de piete in care opereaza momentan, pe Internet.

„Vrem sa punem colectiile noastre la dispozitia tuturor clientilor, oriunde s-ar afla in lume. Chiar si celor din piete in care nu avem momentan magazine fizice”, a transmis presei CEO-ul Pablo Isla. Astfel, Inditex incearca sa lupte cu retailerii online care ii sunt concurenti. Grupul a avut vanzari online mai mari cu 41% in 2017, Internetul fiiind responsabil de 10% din vanzarile nete ale companiei – mai putin decat rivalii de la H&M (care au vandut pe Internet 12% din totalul vanzarilor).

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply