Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Retailerul de Fashion Zalando a introdus cabine virtuale de proba, in 25 de tari

Retailerul de moda Zalando – care este prezent si pe piata online din Romania – a anuntat ca va implementa un program-pilot de cabine virtuale de proba, in 25 de tari in care activeaza.

Internetretailing.net anunta ca vizitatorii care acceseaza platforma pot crea un avatar 3D (introducandu-si online inaltimea, greutatea si sexul), pentru a proba diverse perechi de jeansi. Avatarul astfel imbracat va indica (cu ajutorul unei harti cu zone colorate, asemanatoare unei harti metorologice) zonele in care produsul este mai larg sau mai stramt, iar consumatorii pot vedea cum le-ar sta diferitele modele.

„Scopul nostru – apropo de aceste campanii-pilot – este sa invatam si sa intelegem cum relationeaza clientii cu aceasta tehnologie noua, pentru a putea dezvolta o solutie scalabila, in viitor. Vedem deja ca engagementul clientelar creste odata cu aceste campanii si, concret, in jur de jumatate dintre clienti incearca mai mult de o marime cu ajutorul avatarului”, a transmis Stacia Carr (Vice-presedinte Size and Fit, Zalando).

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply