Creeaza-ti un Cont Nou

Login


Lost Password

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Adauga o intrebare

Trebuie sa fii logat in cont sa pui o intrebare.

Login

Creeaza-ti un Cont Nou

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

Retailerii online britanici vor pierde 128 de milioane £, pe fondul incoronarii noului rege

La 8 luni după ce a devenit rege, Charles al III-lea a fost incoronat, la Westminster Abbey, in cadrul unei ample ceremonii religioase, in fata a aproape 2.300 de invitati. Dar evenimentul plin de fala va aduce pierderi de 128 de milioane £, din perspectiva retailerilor online britanici, conform estimarilor Adobe Analytics, citate de internetretailing.net.

Festivitatile dedicate incoronarii au fost punctate si de proteste, care sunt motivate de costul mare al evenimentului, intr-o tara post-Brexit in care peste 20% din locuitori traiesc in saracie. Iar petrecerile organizate de britanici pentru a marca momentul (cuplate cu recentele sarbatori bancare din Marea Britanie) vor duce la o reducere cu 26,6% a achizitiilor online.

Aceasta scadere estimata de Adobe Analytics va fi cea mai mare reducere YoY a cheltuielilor e-commerce de la Jubileul de Platina al Reginei Elisabeta a II-a (care a marcat cei 70 de ani de domnie ai acesteia): pe 2-5 iunie 2022, scaderea procentuala a fost de 34%, comparativ cu aceeasi perioada din 2021, pentru ca britanicii au abandonat shopping-ul pe Internet si s-au concentrat pe urmarit evenimentele in carne si oase sau la TV si pe petreceri alaturi de prieteni si familie.

Despre Monica-Ioana Buzea

Cofondator, PR Consultant & Social Media Manager la CreativeCreature.ro (agenție de PR și comunicare). Mă ocup de ştiri, analize și interviuri relevante din domeniul comerţului online autohton şi internaţional pentru ECOMpedia.ro de la finalul lui 2015.

Follow Me

Leave a reply